Ο καλλιτεχνικός κόσμος ΘΡΗΝΕΙ τον Τζορτζ Μάικλ! Μαντόνα- Έλτον Τζον αποχαιρετούν τον ποπ σταρ

Τι έγραψαν στα social media -- ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ: 26-12-2016 08:44

Η είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μάικλ προκάλεσε θλίψη σε όλο τον κόσμο, με διάσημους φίλους του να τον αποχαιρετούν μέσω των social media.

Η Μαντόνα δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram,  από την απονομή βραβείου στον Βρετανό καλλιτέχνη και σημείωσε: «Αντίο φίλε μου! Αλλος ένας μεγάλος καλλιτέχνης μας άφησε. Μπορεί το 2016 να πάει να γα@@@εί τώρα;».

Ο Έλτον Τζον ανάρτησε μία φωτογραφία του με τον Τζορτ Μάικλ και έγραψε «Είμαι βαθιά σοκαρισμένος. Εχασα έναν αγαπημένο φίλο. Την πιο ευγενική, γενναιόδωρη ψυχή και έναν εξαιρετικό καλλιτέχνη».

Συντετριμμένος δήλωσε και ο Άντριου Ρίντγκλεϊ, με τον οποίο ο Τζορτζ Μάικλ γνώρισε αρχικά επιτυχία, με το συγκρότημα Wham!.

«2016- απώλεια μίας ακόμη ταλαντούχας ψυχής. Όλη η αγάπη και η συμπόνια μας στην οικογένεια του Τζορτζ Μάικλ», ανέφερε η ανάρτηση του συγκροτήματος Duran Duran, στον επίσημο λογαριασμό τους στο Twitter, μία αναφορά στο γεγονός ότι αυτή τη χρονιά έφυγαν από τη ζωή πολλοί διάσημοι τραγουδιστές, όπως ο Ντέιβιντ Μπάουι, ο Prince και ο Λέοναρντ Κοέν.

«Ω Θεέ μου όχι... Σε αγαπώ Τζορτζ... Αναπαύσου εν ειρήνη», έγραψε ο Ρόμπι Γουίλιαμς.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω. Τόσο εκπληκτικός τραγουδιστής και αγαπητός άνθρωπος, πολύ νέος για να μας αφήσει», ήταν η ανάρτηση του Μπράιαν Ανταμς στο Twitter.

Το δικό τους μήνυμα για την τραγική αυτή είδηση έγραψαν στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Twitter και οι Duran Duran: "2016 - απώλεια μίας ακόμα ταλαντούχας ψυχής. Όλη μας την αγάπη και τη συμπάθεια στην οικογένειά του".

Αλλά και άνθρωποι εκτός της μουσικής έσπευσαν να εκφράσουν τη θλίψη τους. «Οχι, όχι και ο Τζορτζ Μάικλ. Αλλος ένας μεγάλος της μουσικής μας άφησε φέτος», ήταν η αντίδραση του βετεράνου ποδοσφαιριστή Γκάρι Λίνεκερ. «Μόλις έμαθα τον θάνατο του φίλου μου Τζορτζ Μάικλ. Ήταν τόσο εξαιρετικό ταλέντο. Είμαι τόσο λυπημένη», έγραψε η Ελεν ΝτεΤζένερις.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top