MONO στο star.gr: ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ για τον νέο έρωτα της Ελένης Φουρέιρα

Είναι τελικά ζευγάρι με τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού η νεαρή τραγουδίστρια;

Έχει σχέση με τον Μποτία η Φουρέιρα;

Αν της έχουν χρεώσει σχέσεις! -κάποιες δικαιολογημένα, μιας και όντως ο καπνός είχε και φωτιά και κάποιες άδικα. Η σχέση, όμως, που τελευταία λέγεται ότι έχει η Ελένη Φουρέιρα είναι ή όχι αληθής;

Συγκεκριμένα, μετά τις φήμες που την ήθελαν να είναι μαζί, όχι μόνο στην πίστα του «Fantasia» - μιας και τη φετινή σεζόν συνεργάζονται -, αλλά και στη ζωή με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, - κάτι που διαψεύτηκε περίτρανα -, η νεαρή τραγουδίστρια έχει, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, σχέση και ζει στιγμές έρωτα στην αγκαλιά νέου άντρα! 

Ο… τυχερός ακούει στο όνομα Αλμπέρτο Μποτία, είναι ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και γενικά έχει κάνει πολλές Ελληνίδες να δίνουν το «παρών» στο γήπεδο.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του star.gr, όμως, πάλι δεν υπάρχει φωτιά. Δηλαδή; Η Ελένη Φουρέιρα, όπως δηλώνουν πρόσωπα από το περιβάλλον της τραγουδίστριας, είναι μόνη και δεν τρέχει τίποτα μεταξύ εκείνης και του αμυντικού της ομάδας του Πειραιά. Μάλιστα, δεν έχει κάνει καμία σχέση από το καλοκαίρι, οπότε και χώρισε από τον Κεφαλλονίτη εφοπλιστή, Σπυράγγελο Λυκούδη. 

Να σημειωθεί ότι κάποιοι είπαν ότι η σχέση ξεκίνησε όταν ο άσος των γηπέδων γιόρτασε με τους συμπαίκτες του στο νυχτερινό κέντρο της παραλιακής, όπου εμφανίζεται η Ελένη, όπως είχατε δει και στις αποκλειστικές φωτογραφίες που είχε εξασφαλίσει το star.gr.

Η νέα χρόνια, όμως, θα βρει την τραγουδίστρια single – κάτι που φαίνεται να μην την ενοχλεί, μιας και περνάει καλά και με το παραπάνω!

 

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top