ΣΟΚΑΡΕΙ πασίγνωστη καλλονή: «Δεν έχω νιώσει ντροπή για τα γυμνά μου, αλλά επειδή θηλάζω»

Το μοντέλο ως νέα μαμά αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για το θέμα του θηλασμού

ΣΟΚΑΡΕΙ πασίγνωστη καλλονή: «Δεν έχω νιώσει ντροπή για τα γυμνά μου, αλλά επειδή θηλάζω»

Η Κάντις Σουάνπολ, το πασίγνωστο «αγγελάκι» της Victoria's Secret, στις 5 Οκτωβρίου του 2016, γέννησε τον γιο της Anaca Nicoli.

Σήμερα το μοντέλο ως νέα μαμά αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για το θέμα του θηλασμού, γιατί έχει νιώσει ντροπή, ενώ θηλάζει τον γιο της σε δημόσιους χώρους.

Η 28χρονη καλλονή ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία της ενώ θηλάζει τον γιο της, και στη λεζάντα έγραψε ένα μήνυμα για την εμπειρία της.

«Πολλές γυναίκες σήμερα διαπομπεύονται όταν θηλάζουν δημοσίως, ή ακόμη τις πετάνε έξω από τους δημόσιους χώρους επειδή ταΐζουν τα παιδιά τους», έγραψε.

«Έχω νιώσει την ανάγκη τα καλύψω το στήθος μου και να νιώσω ντροπή ενώ θηλάζω το μωρό μου σε δημόσιους χώρους, ωστόσο δεν έχω νιώσει ποτέ ντροπή για τις τόπλες φωτογραφήσεις που έχω κάνει στο όνομα της τέχνης. Ο κόσμος δεν σοκάρεται πια με την εικόνα του γυμνού στήθους και τη βία στην τηλεόραση ... γιατί θα πρέπει να είναι διαφορετικά όταν πρόκειται για το θηλασμό;» συνέχισε η Κάντις.

«Ο θηλασμός δεν είναι σεξουαλική πράξη, είναι απόλυτα φυσική. Εκείνοι που αισθάνονται ότι είναι λάθος να ταΐζετε το παιδί σας σε δημόσιους χώρος, πρέπει να εκπαιδευτούν σχετικά με τα οφέλη του θηλασμού για τη μητέρα και για το παιδί και για την κοινωνία ως σύνολο» πρόσθεσε το διάσημο μοντέλο προσθέτοντας το hashtag #mothernature.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top