Σοκάρει Ελληνίδα ηθοποιός: «Η μάνα μου έλιωνε. Είχε γίνει 35 κιλά»!

Η απώλεια που την έριξε στην κατάθλιψη

Σοκάρει Ελληνίδα ηθοποιός: «Η μάνα μου έλιωνε. Είχε γίνει 35 κιλά»!

​Για τελευταίες στιγμές της μητέρας της, αλλά και την κατάθλιψη στην οποία «βυθίστηκε» μετά το θάνατό της, μίλησε Ελληνίδα ηθοποιός, ενώ αποκάλυψε πως το παιδί που έχασε έγινε αφορμή για το διαζύγιό της!

«Έχασα τη μαμά μου και τρελάθηκα! Άργησα να το διαχειριστώ. Είχα προετοιμαστεί και το παρακαλούσα τους τελευταίους έξι μήνες, γιατί δεν καταλάβαινε Χριστό και έβλεπα έναν άνθρωπο να υποφέρει», είπε, στην εκπομπή «Τετ-Α-Τετ» του ΡΙΚ, η Μάρθα Καραγιάννη.

Εμφανώς συγκινημένη, η ηθοποιός, που έμενε μαζί με την μητέρα της, συνέχισε: «είχε γίνει 35 κιλά. Έλιωνε.... Είχα βαριά κατάθλιψη! Δεν πήρα χάπια, πήγα σε δύο ψυχιάτρους, αλλά δεν με βοηθήσανε και δεν ξέρω αν μπορούσε κανείς να με βοηθήσει σε αυτό. Το αντιμετώπισα βγαίνοντας συνέχεια έξω, έβγαινα κάθε βράδυ με τον Δαλιανίδη!».

Αναφερομένη στο διαζύγιό της, από τον ποδοσφαιριστή Μίμη Στεφανάκο, η Μάρθα Καραγιάννη εξομολογήθηκε πως οι συνθήκες υπό τις οποίες χώρισαν ήταν άσχημες. «Έγινε ένα γεγονός με ένα παιδί που έχασα και γίνανε έτσι τα πράγματα», ανέφερε και παραδέχθηκε πως το να γίνει μητέρα ήταν ένα «αγκάθι» που της βγήκε στα 40, αλλά ότι προσπάθησε να υιοθετήσει αλλά δεν τα κατάφερε επειδή δεν ήταν παντρεμένη.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η ηθοποιός

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top