Στανίση: «Στην κηδεία του Παντελίδη με έριξαν κάτω, με έπιασε ασφυξία»

Η on air συγκίνηση για το χαμό του και η άγνωστη πρόταση συνεργασίας

Στανίση: «Στην κηδεία του Παντελίδη με έριξαν κάτω, με έπιασε ασφυξία»

Συγκρατώντας με δυσκολία τα δάκρυά της, μίλησε για τον Παντελή Παντελίδη η Κατερίνα Στανίση. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι στην κηδεία του την έριξαν κάτω και έπαθε ασφυξία, αλλά και πως του είχε κάνει πρόταση να συνεργαστούν!

«Αυτό το παιδί μόλις άνοιξε τα μάτια του τα έκλεισε κιόλας! Τι να πω! Είδες, όμως, τι δύναμη έχει ο κόσμος που όλοι αυτοί οι άνθρωποι πήγαν στην κηδεία; Ήταν μεγάλοι άνθρωποι. Δεν μπορώ να πω ότι άκουγαν το ρεπερτόριο του, ότι ήταν φαν όλοι αυτοί. Αλλά ο κόσμος εκτίμησε την αυθεντικότητα και ότι είναι ο μοναδικός τραγουδιστής, δεν το έχω ξαναδεί, που έγινε γνωστός από μόνος του. Δεν τον βοήθησε κανείς. Πως το εκτιμά αυτό ο κόσμος!», είπε, στην εκπομπή «NaMaste», η τραγουδίστρια.

Και, εμφανώς συγκινημένη, συνέχισε: «πήγα στην κηδεία, με ρίξανε κάτω, έπεσε κάτω, σηκώθηκα, με έπιασε ασφυξία... Κόσμος σας λέω! Ευτυχώς ήταν ένας γιατρός... Από τον κόσμο, όχι να κάνω καραγκιοζιλίκια, μην πάει το μυαλό σας εκεί. Γιατί όπως πονάει η μάνα... Αλλά όταν σπαράζει αυτή η μάνα είναι δυνατόν να μην σε πιάσει κάτι; Όσο και σκληρός να είσαι θα σε “λυγίσει”. Κρίμα το παιδάκι, αλλά να σου πω, εγώ πιστεύω ότι είναι άγγελος. Έγινε ήδη άγγελος».

Όπως αποκάλυψε η ίδια, είχε ζητήσει από τον Παντελή να της γράψει ένα τραγούδι: «ήμουν με δύο φίλες μου. Λέω “πάμε στον Παντελίδη;”. “Πάμε” λένε αυτές, τρελάθηκαν. Όπως συνηθίζεται, μου έδωσε το μικρόφωνο το παλικάρι και σε κάποια μουσική γέφυρα, του λέω “δεν θα γράψεις κανένα τραγούδι για εμένα;”. Μου λέει “όλα θα γίνουν” και του λέω “βιάσου γιατί εγώ είμαι μεγάλη”», περιέγραψε.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Κατερίνα Στανίση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- Ενός λεπτού σιγή στα μπουζούκια τήρησε η Άντζελα Δημητρίου για τον Παντελίδη!

- ΦΩΤΟ: Συντετριμμένοι η μάνα και ο αδελφός του Παντελίδη στο μνημόσυνο του

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top