MONO ΣΤΟ STAR.GR: παντρεύεται η Μελίνα των Vegas;

Τι αποκάλυψε το δημοφιλές συγκρότημα

MONO ΣΤΟ STAR.GR: παντρεύεται η Μελίνα των Vegas;

​Αποκαλύψεις για τα προσωπικά, τα επαγγελματικά και τα όνειρά τους έκαναν οι Vegas, ενώ μίλησαν και για την παρουσία τους στα ευρωπαϊκά βραβεία MTV!

Τον «χορό» των αποκαλύψεων, στην πρωινή εκπομπή του «89,8 Δρόμος fm» με τον Στάθη Χριστοφορίδη και την Ελένη Καρποντίνη, άνοιξε η γυναίκα του δημοφιλούς συγκροτήματος.

H Μελίνα παραδέχθηκε ότι εδώ και έξι χρόνια είναι σε σχέση, ενώ κλήθηκε να απαντήσει αν σκέφτεται τον γάμο: «όχι, δεν σκέφτομαι να παντρευτώ, νομίζω ένα – δύο χρόνια πρέπει να περιμένουμε ακόμα! Είναι νομίζω η μάστιγα της εποχής μας, ποτέ δεν νιώθεις έτοιμη για γάμο».

Πατέρας δύο παιδιών είναι ο Zeraw, ο οποίος επεσήμανε πως ήθελε να γίνει μπαμπάς και ο ερχομός των παιδιών του έδωσε δύναμη και ώθηση, ενώ πιο ντροπαλός, ο DJ Airth απέφυγε να μιλήσει για την σχέση του με την Shaya! Μάλιστα, η Shaya είναι αυτό τον καιρό σε περιοδεία με τον αδερφό της Μελίνας, τον γνωστό Mark Angelo!

vegasdromos.jpg

Παράλληλα, οι Vegas μίλησαν για το παρασκήνιο του ονόματός τους, αποκαλύπτοντας ότι στο τραπέζι, αλλά απορρίφθηκαν, είχαν «πέσει» τα ονόματα Ice Scream και... Καρτέλ!

«Θα θέλαμε να πάμε στην Eurovision!», είπαν με μια φωνή η Μελίνα, ο Zeraw και ο Airth, προσθέτοντας ότι θα επέλεγαν ένα δυνατό κομμάτι, με αγγλικό στίχο, ενώ δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο να έπαιρναν ακόμα και την πρωτιά στον διαγωνισμό!

Σε ερώτηση του star.gr για το όνειρό τους, η Μελίνα δήλωσε ότι θα ήθελε να κάνουν περιοδεία με ένα «μεγάλο» όνομα τους διεθνούς τραγουδιού, ενώ ο Zeraw είπε πως θα ήθελε να πάρουν ένα βραβείο Grammy!

Όσο για την εμπειρία τους στα πρόσφατα βραβεία MTV;
«Είμαστε ικανοποιημένοι και μόνο που πήγαμε! Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο για την υποστήριξη! Διαγωνιστήκαμε με μεγαθήρια της διεθνούς μουσικής, όπως ο Ιγκλέσιας, σε μία διοργάνωση που απευθύνεται σε μια τεράστια μουσική αγορά. Μάλιστα, βάλαμε και στόχο: να κάνουμε ένα τραγούδι, που θα μπορούσε να απευθύνεται σε αυτή την αγορά», είπαν οι Vegas, συμπληρώνοντας ότι στο κανάλι τους στο YouTube θα «ανεβάσουν» σύντομα ένα βίντεο από την εμπειρία τους στη Γλασκόβη!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top