ΔΕΙΤΕ: ο Αντώνης Ρέμος διαβάζει star.gr στο «The Voice»!

Πώς ανέφερε ένα από τα θέματά μας σχολιάζοντας το ντύσιμο του Λιάγκα

ΔΕΙΤΕ: ο Αντώνης Ρέμος διαβάζει star.gr στο «The Voice»!

​Αναρωτιέσαι τι κάνουν στα breaks του «The Voice» coaches και παρουσιαστής; Κάτι μας λέει πως… διαβάζουν star.gr, αν λάβουμε υπόψη το σχόλιο που έκανε ο Αντώνης Ρέμος για το ντύσιμο του Γιώργου Λ��άγκα λίγο πριν τελειώσει το τρίτο live!

«Και με αυτή την κοπέλα μοιάζεις;», είπε ο τραγουδιστής – coach στον παρουσιαστή, όταν εμφανίστηκε στη σκηνή μετά από διαγωνιζόμενη από την ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου, που φορούσε φούστα ίδιου χρώματος με το σακάκι του.

«Είναι το χρώμα της βραδιάς αυτό, τι να κάνουμε;», απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας και εκεί ακριβώς αποκαλύφθηκε ότι ο Αντώνης Ρέμος διαβάζει star.gr.

Αναφερόμενος εμφανώς στο θέμα μας ότι το ντύσιμο του παρουσιαστή του «The Voice» θυμίζει εκείνο του πάλαι ποτέ φίλου του Δημήτρη Ουγγαρέζου στο «Just The 2 Of Us», ο τραγουδιστής είπε: «κάτι μου θυμίζεις… κάτι μου κάνει αυτό το ντύσιμο, αλλά δεν μπορώ να πω!... Δεν μπορώ να πω ότι μου θυμίζει έναν παλιό καλό σου φίλο, δεν φταίω εγώ! Έναν παλιό καλό σου φίλο, που λέει και το τραγούδι!».

Aυτή, πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ένα θέμα του star.gr γίνεται θέμα στο talent show: στο προηγούμενο live, θραύση είχε κάνει η πρωταπριλιάτικη φάρσα μας για την συγγένεια μεταξύ Μιχάλη Κουινέλη και Αρετής Κοσμίδου, η οποία σχολιάστηκε δεόντως από τον παρουσιαστή και τους coaches!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top