Εκατομμύρια για μια φωτό με το μωρό της Kardashian!

Θα πουλήσει ενσταντανέ σε περιοδικό ή θα το βγάλει στην TV;

Εκατομμύρια για μια φωτό με το μωρό της Kardashian!

Πρώτη Δημοσίευση:02/07/13, 00:42

Άφθονο χρήμα έχει πέσει στο τραπέζι της Kim Kardashian και του Kanye West προκειμένου να ποζάρουν με την κορούλα τους! Το ζευγάρι φέρεται να σκέφτεται να πουλήσει τις φωτογραφίες σε κάποιο έντυπο, ενώ άλλες πληροφορίες λένε ότι το μωρό θα αποκαλυφθεί πρώτη φορά στο ριάλιτι της οικογένειας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ράπερ και η τηλεπερσόνα σκέφτονται σοβαρά την πρόταση που τους έχει κάνει γνωστό περιοδικό, το οποίο προσφέρει 1,5 εκατομμύριο ευρώ!

Ο Kanye, πάντως, έχει διαμηνύσει πως δεν έχει πρόθεση να βγάλει χρήματα από την κορούλα του, οπότε το ζευγάρι λέγεται ότι θα πει «ναι» στην φωτογράφηση, αλλά θα δώσει τα λεφτά σε κοινωφελή ιδρύματα, κάτι που είχαν κάνει και οι Brangelina με τα δικά τους μωρά.

Στο μεταξύ, άλλες πληροφορίες θέλουν την γιαγιά Kris Jenner να «κυνηγά» την πρώτη δημόσια εμφάνιση της μικρούλας North, στο talk show που ξεκίνησε πριν από μερικές εβδομάδες! Κάτι τέτοιο, βέβαια, άμεσα χρηματικά κέρδη δεν έχει, ωστόσο, θα αποφέρει τηλεθέαση φουλ στον «εγκέφαλο» των Kardashian, που φέρεται να προβάλλει την απαίτησή της ως χάρη για την οικογένεια!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top