Η Angelina Jolie θα υποβληθεί και σε αφαίρεση ωοθηκών!

Για να εξαλείψει κάθε κίνδυνο να εμφανίσει καρκίνο

Η Angelina Jolie θα υποβληθεί και σε αφαίρεση ωοθηκών!

Μετά από την επίπονη διπλή μαστεκτομή στην οποία υποβλήθηκε, η Angelina Jolie θα υποβληθεί και σε αφαίρεση των ωοθηκών της, μιας και έχει 50% πιθανότητες να προσβληθεί από καρκίνο των ωοθηκών, όπως και η μητέρα της.

angelina1.jpg

Όπως αναφέρει το περιοδικό People, η super star θα προχωρήσει στην επέμβαση πριν κλείσει τα 40, αφού οι γιατροί της, την έχουν συμβουλέψει να μην το καθυστερήσει πέρα από αυτή την ηλικία.

Η Angelina έχασε τη μητέρα της σε ηλικία 56 ετών μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο τον ωοθηκών. Επί 12 χρόνια η μητέρα της ηθοποιού, Μαρσελίν, πάλευε για να μείνει στη ζωή, όμως δεν τα κατάφερε και ο χαμός της στοίχισε πάρα πολύ στην Angie.

angelina2.jpg

Μετά την αφαίρεση των ωοθηκών η Angelina δεν θα μπορεί να κάνει άλλα βιολογικά παιδιά, αν και πάντα θα έχει την επιλογή της υιοθεσίας.

Βέβαια η Angelina πρό��αβε και εκτός από τα τρία παιδιά που έχει υιοθετήσει, να αποκτήσει και τρία βιολογικά παιδιά με τον σύντροφό της Brad Pitt.

Η ίδια στο άρθρο της στους New York Times είχε εξηγήσει:

angelina3.jpg

«Έκανα πρώτα τη διπλή μαστεκτομή γιατί ο κίνδυνος να εμφανίσω καρκίνο του μαστού είναι μεγαλύτερός από τον κίνδυνο να εμφανίσω καρκίνο στις ωοθήκες. Οι πιθανότητες να εμφανίσω καρκίνο των μαστών μειώθηκε από το 87% κάτω από το 5%. Μπορώ να πω στα παιδιά μου ότι δεν χρειάζεται να φοβούνται ότι θα με χάσουν από καρκίνο του μαστού».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top