Οι γυναίκες της ζωής του Νίκου Γιγουρτάκη!

Υπήρξε ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες της Αθήνας

Οι  γυναίκες της ζωής του Νίκου Γιγουρτάκη!

«Αδυναμίες μου είναι οι γυναίκες, τα αυτοκίνητα και τα καλά ρούχα» είχε δηλώσει στην τελευταία του συνέντευξη στην Espresso ο Νίκος Γιγουρτάκης και το αποδείκνυε συνεχώς με τη στάση ζωής του.

Ο Έλληνας David Beckham, όπως τον αποκαλούσαν, ήταν ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες, που είχε γίνει το μήλον της Έριδος για πολλές γυναίκες.

Μοντέλα, τραγουδίστριες είχαν περάσει κατά καιρούς από την αγκαλιά του και πολύ τον κατηγορούσαν ότι άλλαζε τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα.

«Στα πουκάμισα δε δίνω μεγάλη σημασία, ενώ μια σύντροφος έχει ψυχή. Το πουκάμισο το βάζεις και μετά μπορείς να το πετάξεις . Ίσως ισχύει αυτό, αλλά δεν συμπεριφέρομαι στις συντρόφους μου όπως στα πουκάμισα», είχε δηλώσει ο ίδιος.

Πάντως μονογαμικός δεν ήταν και οι κοπέλες που βρέθηκαν κατά καιρούς στο πλευρό του το γνώριζαν αυτό.

Μία από τις πιο σημαντικές σχέσεις του που απασχόλησε αρκετά και τα media ήταν αυτή με την τραγουδίστρια Χριστίνα Κολέτσα. Ατίθασοι χαρακτήρες και οι δύο, είχαν μια παθιασμένη σχέση με αρκετούς χωρισμούς και άλλες τόσες επανασυνδέσεις.

Χριστίνα και Νίκος είχαν… «χτυ��ήσει» στο σώμα τους tattoo με τα αρχικά των ονομάτων τους και αρκετοί ήταν αυτοί που έλεγαν ότι ίσως ήρθε η ώρα για τον γνωστό ζεν πρεμιέ να… νοικοκυρευτεί.

Δεν έγινε όμως έτσι. Το ζευγάρι χώρισε το 2009 για να πάρει τη θέση της Χριστίνας Κολέτσα, η Playmate 2009, Έφη Κυριάκου.

Το ειδύλλιο με το μελαχρινό μοντέλο υπήρξε σύντομο και η Playmate μπήκε πανηγυρικά στη λίστα με τα… «τρόπαια» του επιχειρηματία.

Παλιότερα, είχαν χρεώσει στον Νίκο Γιγουρτάκη ένα σύντομο φλερτ και με τη Τζούλια Αλεξανδράτου. Ήταν το 2008 και η Τζούλια είχε μόλις χωρίσει από τον τελευταίο δεσμό της. Τότε λοιπόν βρέθηκε ο Νίκος Γιγουρτάκης για να την παρηγορήσει στην αγκαλιά του, όμως ούτε και αυτό το ειδύλλιο ευδοκίμησε.

Το 2010 blogs και δημοσιεύματα τον ήθελαν ζευγάρι με το μοντέλο Ειρήνη Λάσπα. Ήταν μια σχέση με αρκετά σκαμπανεβάσματα, πολλούς χωρισμούς και επανασυνδέσεις, ενώ τα δημοσιεύματα ήθελαν πάντα αιτία των τσακωμών να είναι η Χριστίνα Κολέτσα, την οποία όπως υποστήριζαν δεν είχε καταφέρει να ξεπεράσει ο επιχειρηματίας.

Το σίγουρο είναι ότι μπορεί να ήταν άστατος, το όνειρό του όμως ήταν να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια.

«Θέλω να κάνω κάποια στιγμή οικογένεια και να μπορέσω να ζήσω τα παιδιά μου όσο καλύτερα γίνεται, να μην τους λείψει τίποτα», είχε δηλώσει στην τελευταία του συνέντευξη, όμως δεν πρόλαβε.

Η ζωή είχε διαφορετικά σχέδια και το τέλος γράφτηκε πολύ νωρίς.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top