Πάνος Μουζουράκης: «σταμάτησα τα ναρκωτικά, αλλά πίνω»

Η σχέση του με τις ουσίες και γιατί δεν θέλει να αποκτήσει παιδιά

Πάνος Μουζουράκης: «σταμάτησα τα ναρκωτικά, αλλά πίνω»
Τη χρήση ναρκωτικών και την κατανάλωση αλκοόλ παραδέχθηκε ο Πάνος Μουζουράκης, ενώ, παράλληλα, μίλησε για τις ανάσφάλειές του και εξήγησε γιατί δεν θέλει να γίνει πατέρας.

«Έκοψα τα ναρκωτικά γιατί άρχισαν να με χαλάνε. Δεν έπινα τίποτα ιδιαίτερα ναρκωτικά, μόνο "τσιγάρα". Το μόνο πράγμα που έκανε το χασίς ήταν να πολλαπλασιάζει τις ανασφάλειες. Έτσι το σταμάτησα. Ευτυχώς το αλκοόλ δεν έχει τέτοια επήρεια πάνω μου, οπότε συνεχίζω και πίνω», δήλωσε ο Πάνος στο περιοδικό «Eγώ Weekly».

Τονίζοντας πως ξεπερνά την κατάθλιψη μιλώντας με φίλους του, ο τραγουδιστής συνεχίζει: «θα πιω είτε είμαι στεναχωρημένος είτε είμαι χαρούμενος. Οπότε, όταν πληγώνομαι, απλώς στεναχωριέμαι. Μπορεί να πέσω και σε μία κατάθλιψη για να το ξεπεράσω. Γενικότερα όμως δεν μου αρέσει να μην έχω τον έλεγχο των συναισθημάτων και του εγκεφάλου μου, κάτι που παθαίνω συχνά».

«Δεν μπορώ να φανταστώ να κάνω παιδιά. Το θεωρώ τρομερή ευθύνη. Είναι μεγάλη αλλαγή και δεν ξέρω αν είναι μόνο καλή. Μ' αρέσει η ζωή μου έτσι όπως είναι. Δεν ξέρω αν είναι εγωιστικό αυτό, αλλά νομίζω ότι δεν θα είχα το χρόνο που χρειάζεται να αφιερώσω και που θα ήταν δίκαιο και για τους δύο», λέει για την πατρότητα ο Πάνος, εξηγώντας πως όταν ήταν 20 ετών φοβόταν πως θα πεθάνει και ήθελε να αφήσει κάτι πίσω, οπότε θεώρησε την τεκνοποίηση... εγωιστική πράξη!

Η σχέση του με την Μαρία Σολωμού, πάντως, είναι μια χαρά: «για μένα είναι αυτό που περιγράφει ο Σωκράτης Μάλαμας, σε ένα τραγούδι. Είναι “δώρο του κόσμου”. Η Μαρία είναι ένα δώρο στη ζωή μου, για κάτι που έκανα σωστά και ακόμα δεν ξέρω τι».

Όσο για το τι τίτλο θα έβαζε στη ζωή του;
«Κουτσοί, στραβοί, στον Άγιο Παντελεήμονα», απαντά!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top