Τι κοινό έχουν η Καίτη Γαρμπή και η Cezaria Evora;

Η τραγουδίστρια μιλά για το σινεμά, την Ιταλία και το κινητό του άνδρα της

Ένας… παραγωγός είναι ο άνθρωπος που συνδέει την Καίτη Γαρμπή με την Cezaria Evora! Σε συνέντευξή της, η Ελληνίδα τραγουδίστρια μίλησε για τον δίσκο που ετοιμάζει στην Ιταλία και τις επικείμενες εμφανίσεις της στον κινηματογράφο, ενώ δεν δίστασε να παραδεχθεί πως έχει ψάξει το κινητό του άνδρα της!

«Ο Ιταλός παραγωγός που έχει κάνει τα “Cabo Verde”, όπου συμμετείχε η Cezaria Evora, μου ζήτησε να διασκευάσω ορισμένα τραγούδια μου στην ιταλική. Όταν πήγα και τραγούδησα στο Μιλάνο τα τραγούδια μου στα ιταλικά, ένιωσα δέος», είπε η Καίτη, προσθέτοντας πως τα τραγούδια είναι έτοιμα και, εκτός από το ντουέτο «Buona Vita» με την Ornella Vanoni, που ήδη έχει ακουστεί, έχει κάνει κι άλλα ντουέτα - έκπληξη.

Η τραγουδίστρια θα μεταβεί στην Ιταλία για εμφανίσεις και προωθητικές ενέργειες μετά τις εμφανίσεις της στο «Odeon Kosmopolis», που ξεκινούν την ερχόμενη Παρασκευή. «Από χρόνια προσπαθώ να βρω ένα χώρο δικό μου, μικρό, για να εμφανίζομαι και να τραγουδάω "παρεΐστικα", για λίγους, γιατί πλέον δεν μπορώ να εκφραστώ στις λεγόμενες μεγάλες πίστες. Θέλω να επικοινωνώ με τους ανθρώπους που έρχονται να με ακούσουνε», δήλωσε η Καίτη και συνέχισε: «η αίθουσα αλλάζει από κινηματογραφική σε ζωντανή σκηνή μέσα σε μόνο μία ώρα. Στήνουμε εξέδ��α, φώτα, ηχητικά και κονσόλα. Ο χώρος δεν θυμίζει μουσική σκηνή, ούτε πίστα ή λαϊκό πάλκο. Είναι διαφορετικός».

Χωρίς να διστάζει να παραδεχθεί ότι έχει άγχος και πως δεν της λείπουν οι μεγάλες πίστες, η Καίτη αποκαλύπτει μερικά από όσα θα την δούμε να κάνει στο σινεμά. «Παρουσιάζω παλιά δικά μου τραγούδια, τις μεγαλύτερές μου επιτυχίες, όπου ο Φοίβος έχει ένα γενναίο κομμάτι στην παράσταση, μαζί με ρεπερτόριο από τον παλιό, καλό ελληνικό κινηματογράφο, μιας που ο χώρος το επιβάλλει. Αυτά τα δένω με τα τελευταία μου τραγούδια, του Νίκου Αντύπα, μαζί με αυστηρές επιλογές από το κλασικό λαϊκό ρεπερτόριο, που έχουν μείνει στην ιστορία. Έχω επιλέξει από Μοσχολιού μέχρι Χατζιδάκι», λέει!

Παράλληλα, η γνωστή τραγουδίσ��ρια μιλά για τους καλλιτέχνες που φοροδιαφεύγουν λέγοντας πως «αυτή τη συνείδηση έχουμε και γι’ αυτό φτάσαμε και σε αυτό το χάλι σήμερα. Οι τραγουδιστές παίρνουμε χρήματα... Δεν μπορεί να δηλώνεις μόνο 500 ευρώ, γιατί δεν έχεις τέτοια αμοιβή», ενώ τάσσεται στο πλευρό του Γιώργου Νταλάρα, τονίζοντας ότι δεν δικαιολογεί τις πράξεις βίας εναντίον του όσο κι αν κάποιοι ν ιώθουν ότι τους πρόδωσε.

Όσο για το αν ψάχνει το κινητό του άνδρα της, Διονύση Σχοινά;
«Εννοείται... Όταν του έχεις εμπιστοσύνη, το κινητό του είναι πάντα δίπλα και χτυπάει και μπορεί να το σηκώσω και εγώ. Όταν κάτι δεν πάει καλά, τότε οι άντρες κρύβουν τα κινητά τους. Εκεί αρχίζει το πρόβλημα. Δεν καταλαβαίνω όμως μερικές γυναίκες φίλες μου που δηλώνουν ότι δεν ζηλεύουν και ποτέ δεν έχουν ψάξει το κινητό του άντρα τους, ούτε αυτός το δικό τους. Όσον αφορά εμένα όμως, καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται», παραδέχεται!

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top