Μ.Τουμασάτου: Εκπέμπουμε στο ίδιο μήκος κύματος με τον Αλέξανδρο

Διαβάστε για την αρμονική και όμορφη προσωπική ζωή τους

Μ.Τουμασάτου: Εκπέμπουμε στο ίδιο μήκος κύματος με τον Αλέξανδρο

​Ενάμισι χρόνο μετά την γέννηση της κόρης τους και η σχέση ζωής της Μαριάννας Τουμασάτου και του Αλέξανδρου Σταύρου γίνεται όλο και πιο δυνατή.

Τρυφερότητα υπάρχει τόσο στη σχέση μεταξύ τους όσο και στη σχέση με την κόρη τους.

Σε ερώτηση προς τον Αλέξανδρο Σταύρου για το αν θα του άρεσε να επιστρέψει στη δουλειά η σύζυγός του ,Μαριάννα Τουμασάτου δήλωσε:

«Όχι, είμαι ίσως λίγο παραδοσιακός σε αυτά τα θέματα. Μου αρέσει που φρόντιζε την κόρη μας και θεωρώ πολύ σημαντικές τις ώρες που της έχει αφιερώσει. Δεν θα μπορούσα να απαγορεύσω ποτέ στη Μαριάννα να εργάζεται, πόσο μάλλον όταν κάνει μια τόσο δημιουργική δουλειά που μέσα από αυτή εκφράζεται. Πιστεύω ότι θα πρέπει να το κάνει με μέτρο, τουλάχιστον, μέχρι το παιδί να φτάσει σε μια ηλικία».

Για τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν ζευγάρι πριν συμβεί στην πραγματικότητα

Μ.Τουμασάτου: « Ίσως να εισέπρατταν κάτι μέσα από την οθόνη που ούτε και εμείς είχαμε καταλάβει. Φαντάσου ότι τα πρώτα σχόλια ξεκίνησαν με τη Βέρα στο Δεξί.Εγώ τότε δούλευα 24 ώρες το 24ωρο, οπότε και να ήθελα δεν είχα αντιληφθεί κάτι. Αλλά θυμάμαι και πιο παλιά, όταν συνεργαζόμασταν στα Φτερά του Έρωτα, οι κειμενογράφοι μας έλεγαν ότι τους αρέσει να γράφουν για εμάς γιατί έχουμε φοβερή χημεία μεταξύ μας. Με τον Αλέξανδρο έτσι κι αλλιώς εκπέμπουμε στο ίδιο μήκος κύματος.

Α.Σταύρου: Εμένα πάντως δεν μου έβαλε κανένας καμιά ιδέα. Έχω τις δικές μου.

Σε ερώτηση για το αν είναι δύσκολο να συνδυάζουν επαγγελματική και προσωπική ζωή μια και το καλοκαίρι θα εμφανίζονται μαζί στο Θέατρο Αθηνά ανέφεραν:

Μ.Τουμασάτου: Δεν νομίζω να έχω ταιριάξει με κανέναν παρτενέρ περισσότερο όσο με τον Αλέξανδρο. Αλλά και με τον Ιωσήφ Μαρινάκη και την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, αν εξαιρέσεις ότι τους έσπαγα τα νεύρα την πρώτη εβδομάδα με τις πρόβες, γιατί είχα μάθει τα λόγια όλων από την πρώτη κιόλας μέρα!

Α.Σταύρου: Εγώ αισθάνομαι υπέροχα όταν παίζω με τη Μαριάννα. Πάντως, αν έχουμε χημεία ή όχι θα προτιμούσα να το κρίνει ο κόσμος που θα δει την παράσταση.

Για το αν διαφωνούν στην προσωπική τους ζωή απαντούν με αφοπλιστική ειλικρίνεια Μ.Τουμασάτου:

Μ.Τουμασάτου: «Ο Αλέξανδρος είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος , αλλά ταυτόχρονα και ένα άτομο που έχει άποψη. Από την άλλη, εγώ είμαι ένας άνθρωπος που μπορεί να υψώσει τον τόνο της φωνής, αλλά ποτέ μέσα στο σπίτι. Δεν μου αρέσει να υπάρχουν εντάσεις.

Α.Σταύρου: "Είμαι ήρεμος, αλλά όταν θυμώνω, θυμώνω. Αυτό βεβαίως δεν έχει σχέση με τη Μαριάννα. Μου έχει συμβεί,ας πούμε, να τσακωθώ στο δρόμο. Αλλά και εμένα δεν μου αρέσουν οι εντάσεις. Θεωρώ ότι η ηρεμία είναι ένα από τα μεγαλύτερα αγαθά που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος στη ζωή του."

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top