Δέσποινα Βανδή: Εξηγεί γιατί παρεξηγήθηκε με την Ελένη Μενεγάκη

«Έχω κυτταρίτιδα και ευχαριστώ που το καλοκαίρι με ρετουσάρατε!»

Δέσποινα Βανδή: Εξηγεί γιατί παρεξηγήθηκε με την Ελένη Μενεγάκη

Για τη σχέση της με το Ντέμη, την Ελένη Μενεγάκη, τα παιδιά της, τη μητρότητα, αλλά και την κυτταρίτιδα που έχει, μίλησε η Δέσποινα Βανδή.

Η τραγουδίστρια, αποκάλυψε πως με το σύζυγο της παραμένει ακόμα πολύ ερωτευμένη. Ωστόσο υπήρξαν και πολύ δύσκολες στιγμές ανάμεσα τους:

«Το “για πάντα” δεν υπάρχει, γιατί και οι άνθρωποι αλλάζουν αλλά και οι συνθήκες. Έχουμε περάσει και δύσκολες καταστάσεις με τον Ντέμη, κυρίως λόγω της δουλειάς μας. Οι σχέσεις περνάνε κραδασμούς, ειδικά όταν έρχονται παιδιά. Πρέπει να υπάρχει επικοινωνία και να ενδιαφέρεται ο ένας για τον άλλον».

Γι΄αυτό και δίνει μια συμβουλή στις φίλες της που γίνονται μητέρες:

«Μην ξεχνάτε ότι είστε γυναίκες», τους λέει. Και συμπληρώνει: «είναι πολύ δύσκολο να είσαι μάνα. Κάνεις πρωταθλητισμό. Στον άντρα δεν αλλάζει τίποτα. Δεν γεννάει, δεν γεμίζει κυτταρίτιδα, δεν ρίχνει ξενύχτια με τα μωρά. Αυτό έχει συνέπειες στην ψυχοσύνθεση σου».

Μάλιστα αποκαλύπτει πως στο πρώτο παιδί, δυσκολεύτηκε πολύ:

«Έπειτα από δυο χρόνια κατάφερα να ισορροπήσω στη σχέση μου με τον Ντέμη. Όλα είχαν πάει στην άκρη. Ζούσα με υπερβολική ένταση τη μητρότητα. Συναισθηματικά ήμουν αλλού. Ήμουν τυχερή γιατί ο Ντέμης μου έδωσε χώρο. Κάποια στιγμή όμως είπε “έχεις χαθεί μέσα σε αυτόν τον ρόλο και έχεις χάσει τα υπόλοιπα”. Μέχρι τότε ήμουν με ένα κότσο, και όλη μέρα τάιζα και άλλαζα το μωρό. Η ζωή έχει πολλά κομμάτια. Πρέπει ν΄αφιερώνεις και χρόνο στον εαυτό σου».

Στη συνέχεια, μιλά και για την παρεξήγηση της με την Ελένη Μενεγάκη:

«Η ζωή τα έφερε έτσι που δεν υπάρχει η μια στη ζωή της άλλης. Εγώ την έχω καλά μέσα μου την Ελένη. Θεωρώ ότι κι εκείνη με έχει καλά. Απλά δεν ξανασυναντηθήκαμε. Κάποια στιγμή έγινε μια παρεξήγηση για κάτι που είχα πει σε ένα περιοδικό, το πήρε άσχημα, αλλά δεν το εννοούσα έτσι όπως το εξέλαβε. Δεν έχω κακία μέσα μου για κανέναν. Αν κρατάς κακία δεν είσαι ευτυχισμένος άνθρωπος. Είπα κάτι δημόσια, που το έλεγα για πλάκα και σ΄εκείνη. Της το εξήγησα, το κατάλαβε. Καμιά φορά όμως χάνεσαι με ανθρώπους. Έχουμε πολλά κοινά σημεία με την Ελένη. Ποτέ δεν ξέρεις. Ίσως κάποια στιγμή, συναντηθούμε ξανά».

Παράλληλα, μιλά για το πώς νιώθει σήμερα που έχει μπει στα 40:

«Όταν πατήσεις τα 40, σκέφτεσαι τι έχεις κάνει και τι έχεις αφήσει. Αισθάνεσαι πως πρέπει ν΄αξιολογείς διαφορετικά το χρόνο. Τον εκτιμώ διαφορετικά. Δεν θεωρώ τίποτα δεδομένο στη ζωή μου. Το μόνο που θεωρώ δεδομένο είναι ότι είμαι μάνα και θα είμαι στη ζωή των παιδιών μου ο,τι κι αν συμβεί».

Την πειράζει όμως που η ηλικία της γράφεται στα περιοδικά;

«Το σημαντικό είναι να μεγαλώνεις όμορφα. Μπορεί και στα 40 σου να είσαι ωραία. Βέβαια αυτό γίνεται με πιο πολύ κόπο τώρα. Την τηγανητή πατάτα τη χρεώνομαι σήμερα».

Και καταλήγει στέλνοντας ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες:

«Ναι έχω κυτταρίτιδα και σας ευχαριστώ που με ρετουσάρατε το καλοκαίρι στα περιοδικά. Αλλά καλό είναι να ξέρουν οι γυναίκες, ότι δεν είμαστε έτσι. Η κυτταρίτιδα υπάρχει, την παλεύω, αλλά είναι εκεί! Το παν είναι να είσαι καλά μαζί σου. Αυτό αναζητάω. Να έχω εσωτερική γαλήνη!»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top