Μπελέρης: Προσφεύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο κατά του Ράμα   

Θα μετέχει στις συνεδριάσεις της Ευρωβουλής μέσω… Zoom     

Παραμένει στη φυλακή ο Φρέντη Μπελέρης καθώς το εφετείο των Τιράνων υιοθέτησε την πρωτόδικη καταδικαστική απόφαση σε βάρος του, γεγονός που προκαλεί ένα ντόμινο πολιτικών εξελίξεων. 

Φρέντι Μπελέρης: Ποινή φυλάκισης δύο ετών - Ένοχος και στο εφετείο

Η διπλωματική συντάκτρια του Star, Κατερίνα Τσαμούρη, μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Μάρα Ζαχαρέα τι θα γίνει από εδώ και πέρα και πώς θα αντιδράσει ο κ. Μπελέρης, δεδομένου του ότι πλέον είναι και ευρωβουλευτής. 
 
Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος, θα παραμείνει στη φυλακή ως τον Οκτώβριο,  καθώς είχε καταδικαστεί σε 2 χρόνια φυλάκιση, αλλά προσμετράται και η προφυλάκιση. Μέχρι τότε θα είναι ευρωβουλευτής από το…  κελί, αλλά εκπίπτει του αξιώματός του ως δήμαρχος Χειμάρρας. 

Στις 16 Ιουλίου που ορκίζονται οι ευρωβουλευτές, μάλλον το ευρωκοινοβούλιο θα στείλει υπάλληλο στις φυλακές για ορκιστεί ο κ.Μπελέρης, ενώ στις συνεδριάσεις θα παρίσταται μέσω Ζoom! 

Μπελέρης: Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο του Στρασβούργου κατά του Ράμα 

Ο ίδιος ο ευρωβουλευτής ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Στρασβούργου για να βρει το δίκιο του και άφησε αιχμές για τον πρωθυπουργό της Αλβανίας Έντι Ράμα, που επέλεξε να τραβήξει το σκοινί στα άκρα, αντί να σεβαστεί το κράτος δικαίου και άρα να έχει ελπίδες να ενταχθεί η Αλβανία στην ΕΕ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top