Επίσκεψη - έκπληξη Κασσελάκη στα γραφεία της… ΝΔ στο Κιλκίς! 

Υπέγραψε και σε γαλάζια καπελάκια  

Στην Κεντρική Μακεδονία βρίσκεται ο Στέφανος Κασσελάκης που συνεχίζει με το «βανάκι»  του ΣΥΡΙΖΑ τις περιοδείες του ανά την Ελλάδα ενόψει των ευρωεκλογών 2024.     

Κόντρα ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για «Ευαγγελισμό» και τελικό Conference League!  

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από το Κιλκίς αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις στο ζήτημα των Σκοπίων κατηγορώντας για καπηλεία και αλλαγή στάσης την κυβέρνηση. Στη βόλτα του όμως στο κέντρο της πόλης συνομίλησε με πολίτες και επεφύλαξε μια έκπληξη στα «γαλάζια» στελέχη του Κιλκίς. 

Συγκεκριμένα, περνώντας από τα τοπικά γραφεία της ΝΔ, αποφάσισε να μπει μέσα!  Το κλίμα πάντως ήταν εγκάρδιο με τα »γαλάζια» στελέχη να τον καλωσορίζουν, όλοι να μιλούν για πολιτικό πολιτισμό και εκείνον να γράφει «ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ» πάνω στα γαλάζια καπέλα.  

Ο Στ. Κασσελάκης υπογράφει σε καπέλα φίλων της ΝΔ!

Ο Στ. Κασσελάκης υπογράφει σε καπέλα φίλων της ΝΔ! 

Κασσελάκης στο Κιλκίς:  Λουλούδια, σέλφι, αγκαλιές και μαντινάδες

Οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ στην ίδια πόλη τον υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα και μια αγκαλιά λουλούδια, με μικρούς και μεγάλους να στριμώχνονται για μια φωτογραφία μαζί του. Τις ευχές διαδέχτηκαν οι μαντινάδες.  

Θερμή υποδοχή στον Κασσελάκη στο Κιλκίς

Θερμή υποδοχή στον Κασσελάκη στο Κιλκίς  

Όμως ο Στέφανος Κασσελάκης άκουσε τους πολίτες και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική κοινωνία, ειδικά στον τομέα της υγείας. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top