«Επιστρατεύει» Υπουργούς για τις ευρωεκλογές ο Μητσοτάκης   

Ποιες περιοχές αναλαμβάνουν Δένδιας, Γεωργιάδης, Βορίδης

Είναι προφανές ότι το κυβερνητικό έργο για τον επόμενο ενάμιση μήνα θα πηγαίνει παράλληλα με τις εκλογές, εξ ου και ο Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα το μεσημέρι, σε σύσκεψη που έγινε στα γραφεία της ΝΔ μοίρασε «φύλλα πορείας» σε 12 κορυφαίους υπουργούς της κυβέρνησης, ορίζοντάς τους υπεύθυνους σε περιφέρειες. 

K. Μητσοτάκης: Μόνιμες αυξήσεις σε μισθούς, συντάξεις κι επιδόματα

Χαρακτηριστικά παραδείγματα, όπως μετέδωσε ο  πολιτικός αναλυτής του Star Γιώργος Ευγενίδης, είναι ο Νίκος Δένδιας που αναλαμβάνει τη «διακεκαυμένη» Κεντρική Μακεδονία, ο Άδωνις Γεωργιάδης στη δύσκολη Δυτική Μακεδονία και ο Μάκης Βορίδης στην Πελοπόννησο. Ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε από τους υπουργούς του να είναι τουλάχιστον 5 μέρες τον Μάιο στις περιοχές αυτές, ενώ για την Αττική προβλέπεται κεντρικό «τρέξιμο», καθώς δεν ορίστηκε «Αττικάρχης». 

Δένδιας: Σπίτι για κάθε στρατιωτικό που μετακινείται ο στόχος 

Στο Μαξίμου βουλευτές της ΝΔ για «ζέσταμα» - θα στελεχώσουν κλιμάκια για περιοδείες 


Δεν είναι όμως μόνο οι υπουργοί, αλλά και οι βουλευτές της ΝΔ που «μπαίνουν στο παιχνίδι». Σήμερα το απόγευμα ήρθε το Μαξίμου το πρώτο κλιμάκιο βουλευτών της ΝΔ από νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου και συναντήθηκε  με τον πρωθυπουργό. Στόχος να «ζεσταθούν» και αυτοί, καθώς θα στελεχώσουν κλιμάκια που θα κάνουν περιοδείες. Θα γίνουν τις επόμενες μέρες κι άλλα ραντεβού, καθώς όλος ο οργανισμός της ΝΔ είναι σε κατάσταση γενικής επιστράτευσης 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top