K. Μητσοτάκης: Μόνιμες αυξήσεις σε μισθούς, συντάξεις κι επιδόματα

Το νέο μήνυμα μετά την αναβάθμιση από την Standard & Poor's

Στις ευεργετικές για την ελληνική οικονομία και τα ελληνικά νοικοκυριά συνέπειες από τη νέα αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από τον οίκο Standard and Poors, αλλά και στο υπόμνημα, που κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία στο Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου κατά της συμμετοχής του κόμματος «Σπαρτιάτες» στις επερχόμενες Ευρωεκλογές αναφέρεται μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στον καθιερωμένο πλέον εβδομαδιαίο απολογισμό του κυβερνητικού έργου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κυρ. Μητσοτάκης: Οι Ευρωεκλογές είναι εθνική κάλπη

Συγκεκριμένα ο κ. Μητσοτάκης επισημαίνει σε ό,τι αφορά στην οικονομία ότι «ξέρω καλά ότι ο πληθωρισμός ροκανίζει μέρος των εισοδημάτων και αυτή η καλή πορεία της οικονομίας δεν γίνεται αισθητή σε όλους. Πιστέψτε με όμως, είναι ακριβώς χάρη σε αυτήν που μπορούμε να κάνουμε τις μόνιμες αυξήσεις σε μισθούς, συντάξεις και επιδόματα ώστε να στηρίζουμε τα νοικοκυριά. Και πρέπει να συνεχίσει να τρέχει ταχύτερα από την ευρωπαϊκή οικονομία διότι μόνο έτσι θα μπορέσουμε να μειώσουμε την απόσταση που χωρίζει τα ελληνικά εισοδήματα από τα ευρωπαϊκά».

Μητσοτάκης από Μοσχάτο: «Λογοδοτούμε μόνο στον ελληνικό λαό»

Σε ό,τι αφορά στην πρωτοβουλία της ΝΔ στον Άρειο Πάγο ο πρωθυπουργός τονίζει μεταξύ άλλων ότι «Οι μέχρι στιγμής εξελίξεις δικαιώνουν τη νομοθετική πρωτοβουλία της Νέας Δημοκρατίας, πριν από ένα χρόνο, βάσει της οποίας ο 'Αρειος Πάγος έκρινε πανηγυρικά ότι εγκληματικές οργανώσεις περιβαλλόμενες τον μανδύα πολιτικού κόμματος δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές στην εκλογική διαδικασία. Είναι χρέος όλων μας να προστατεύουμε τη Δημοκρατία διαρκώς και να μην ξεχνάμε ποτέ ότι σαν σήμερα συμπληρώνονται 57 χρόνια από το πραξικόπημα των συνταγματαρχών που έφερε την επταετή χούντα στη χώρα μας».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top