Πυρά Πολάκη για τη θέση που ανέλαβε ο Κατρούγκαλος στον ΟΗΕ

Ο Κατρούγκαλος ανέλαβε θέση στον ΟΗΕ

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και τον Γιώργο Κατρούγκαλο, με αφορμή τη θέση που αναλαμβάνει ο πρώην υπουργός Εξωτερικών στον ΟΗΕ. 

Αλλαγές από Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ: «Έξω» ο Πολάκης, «μέσα» η Γεροβασίλη!  

Δημοσιεύματα και σχόλια στο διαδίκτυο ανέφεραν ότι η εκλογή του  Γιώργου Κατρούγκαλου  στη θέση του «Ανεξάρτητου Εμπειρογνώμονα για μια Δημοκρατική και Δίκαιη διεθνή Τάξη» για τα επόμενα τρία χρόνια στον ΟΗΕ, έγινε με την στήριξη της κυβέρνησης. 

Ένταση Πολάκη- Γεωργιάδη για τις προσλήψεις στο ΚΕΛΠΝΟ

Ο Παύλος Πολάκης αντέδρασε με ανάρτηση στο facebook αφήνοντας να εννοηθεί ότι η εκλογή αυτή ήταν προϊόν συναλλαγής. 

«Όλα εξηγούνται…Αυτός εδώ, όμως  έριξε τη μαχαιριά δυο μέρες πριν τις εκλογές του Μαΐου…» έγραψε στα social media. 

Αναφέρεται μάλιστα και στις δηλώσεις του πρώην υπουργού, για χαράτσι στους ελευθέρους επαγγελματίες που είχαν σηκώσει θύελλα αντιδράσεων και τον είχαν απομακρύνει από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.  

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος απάντησε σε όλα αυτά  γράφοντας  για ενορχήστρωση ψέματος, επισημαίνοντας  ότι η θέση είναι  άμισθη και ότι δεν είχε την υποστήριξη της κυβέρνησης. 

 

 

«Δεν θα έπρεπε, αλλά μένω κατάπληκτος  από την ενορχήστρωση του ψέματος. 1-Η θέση στον ΟΗΕ είναι ιδιαίτερα τιμητική, αλλά άμισθη. 2-Η υποψηφιότητα μου ήταν ατομική, δεν υποβλήθηκε ούτε υποστηρίχθηκε από την κυβέρνηση. Ντροπή για όσους διακινούν παραμύθια και σενάρια συναλλαγής. Ντροπή για όσους διακινούν παραμύθια και σενάρια συναλλαγής» καταλήγει στην ανάρτηση του.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top