Ένταση Πολάκη- Γεωργιάδη για τις προσλήψεις στο ΚΕΛΠΝΟ

Επεισόδιο προκάλεσε τη διακοπή της δίκης

Επεισοδιακή ήταν η συνάντηση ανάμεσα στον Υπουργό Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη στο τριμελές εφετείο κακουργημάτων που εκδικάζεται η υπόθεση των παράνομων προσλήψεων στο Κεελπνό. 

Πολάκης σε Μητσοτάκη για να ακούει ο Κασσελάκης: Μη με ψάχνεις στη Βουλή   

Κατηγορούμενοι για την υπόθεση, που αφορά 22 προσλήψεις, οι οποίες σύμφωνα με το κατηγορητήριο είχαν γίνει μη νόμιμες από την ηγεσία του ΚΕΕΛΠΝΟ είναι συνολικά τέσσερα άτομα.

H ακροαματική διαδικασία είχε πολλές στιγμές έντασης η οποία κορυφώθηκε λίγο πριν τη διακοπή της δίκης όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης αναρωτήθηκε «τι διαδικασία είναι αυτή;», όταν είδε τον Παύλο Πολάκη να μην απαντά σε κάποιες ερωτήσεις που του τέθηκαν από τη μεριά της υπεράσπισης των τεσσάρων κατηγορουμένων που βρίσκονται στο εδώλιο για τις παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΛΠΝΟ. 

Η συμπεριφορά του Άδωνη Γεωργιάδη προκάλεσε την έκρηξη του δικηγόρου του Παύλου Πολάκη ο οποίος άρχισε να κινείται προς τη μεριά του Άδωνη Γεωργιάδη.

Τότε άνθρωπος από την προσωπική φρουρά του Άδωνη Γεωργιάδη επενέβη για να τον απωθήσει. Λίγο έλειψε μάλιστα να έρθουν και στα χέρια.

Νωρίτερα ο Παύλος Πολάκης είχε αναρωτηθεί «πως είναι δυνατόν ο Υπουργός Υγείας να βρίσκεται στην αίθουσα του δικαστηρίου και να παρακολουθεί την κατάθεσή του με τον Άδωνη Γεωργιάδη να ανταπαντά πως «Θέλει να διευθύνει και τη διαδικασία.

Τέλος, ο Παύλος Πολάκης υποστήριξε πως το ΚΕΛΠΝΟ ήταν Offshore του Υπουργείου Υγείας και το χρησιμοποιούσε ο Άδωνης Γεωργιάδης ως Υπουργός προκειμένου να κάνει παράνομες προσλήψεις ανθρώπων οι οποίοι υπηρετούσαν στο γραφείο του και όχι στο σύστημα Υγείας. 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top