Ζωή Κωνσταντοπούλου: Διαψεύδει τις φήμες για χωρισμό της    

Οργισμένες αναρτήσεις από τον σύντροφό της Δ. Καραναστάση 

Απαντήσεις στις φήμες και τα δημοσιεύματα που ήθελαν τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Διαμαντή Καραναστάση να έχουν χωρίσει έδωσε το ζευγάρι. Η μεν επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» με δήλωσή της, ο δε βουλευτής και σύντροφός της με αναρτήσεις στα social media. 

Η πολιτική συντάκτρια του Star Ράνια Τραγόμαλλου, μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ότι και οι δύο διέψευσαν τις  φήμες που άρχισαν όταν ο Διαμαντής Καρανταστάσης απουσίαζε από τη  συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας στη Βουλή, πριν από δύο εβδομάδες.

Χαμογελαστή η Ζωή Κωνσταντοπούλου - Στη Βουλή μαζί με τον σύντροφό της 

Ο βουλευτής και σύντροφος της Ζωής Κωνσταντοπούλου έκανε μια ανάρτηση  στο Instagram γράφοντας για «κίτρινα σκουπίδια που κανιβαλίζουν με κάθε τρόπο έναν καλλιτέχνη και τη Ζωή του, γιατί δεν μιλάει ποτέ και δεν ασχολείται ποτέ μαζί τους». 

Η ανάρτηση του Διονύση Καραναστάση για τις φήμες χωρισμού του με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Η ανάρτηση του Διονύση Καραναστάση για τις φήμες χωρισμού του με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Το «Ζ» στη λέξη «Ζωή», αναφερόταν με κεφαλαίο γράμμα και  όλοι καταλαβαίνουμε ότι αναφέρεται στην Ζ. Κωνσταντοπούλου

Κωνσταντοπούλου: Δεχτήκαμε κανιβαλιστική επίθεση εγώ και ο σύντροφός μου

Στη συνέχεια ανάρτησε την επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής, στην οποία ανέφερε ότι  δεν θα παραστεί στην ψηφοφορία γιατί ήταν άρρωστος και σε μια ακόμα ανάρτηση ανέβασε μια φωτογραφία από την παρουσία του στην τριήμερη συζήτηση. 

Έβαλε κι ένα βελάκι και σχολίασε: «αν και επιθετικός παίζω μόνιμα τερμα αριστερά»! 

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου επέλεξε να δώσει τέλος στις φήμες από την πλευρά της με δήλωσή της στο περιστύλιο. Κάνει λόγο για χυδαία επίθεση και υποστηρίζει ότι κάποια μέσα ενημέρωσης αντί να προβάλουν τις θέσεις της χτυπούν το κόμμα της με αυτόν τον τρόπο.   
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top