Τέμπη: Αγωγές κατά Βελόπουλου από κατηγορούμενη υπάλληλο ΕΡΓΟΣΕ

Για τις δηλώσεις του στη Βουλή σχετικά με τη σύμβαση 717

Δύο αγωγές κατά του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου συνολικού ύψους 330.000 ευρώ, κατέθεσε κατηγορούμενη υπάλληλος της ΕΡΓΟΣΕ για τη σύμβαση 717, σχετικά με τις δηλώσεις του στη Βουλή. Ο δικηγόρος της,  Θρασύβουλος Κονταξής, μιλώντας σήμερα στους δημοσιογράφους, διευκρίνισε επιπλέον ότι δεν έχει πληρωθεί η υπέρογκη εγγύηση που έχει επιβληθεί στην εντολέα του.  

Σύμβαση 717: Ελεύθερα με εγγυήσεις 1,7 εκατ. ευρώ δύο άτομα της ΕΡΓΟΣΕ

Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος του Star Τασούλα Παπανικολάου,  στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων, στις  δύο αγωγές που κατέθεσε η κατηγορούμενη υπάλληλος της ΕΡΓΟΣΕ  στον κ. Βελόπουλο αναφέρεται ότι ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης με την  ομιλία του στη Βουλή για τις συνομιλίες για τα Τέμπη, χρησιμοποιώντας μεταξύ άλλων εκφράσεις όπως περί «γλεντιού που αρχίζει», παρενέβη  στο έργο της Ελληνικής Δικαιοσύνης, «διαδίδοντας ψεύδη που διασύρουν υπολήψεις κατηγορουμένων» .Η μία αγωγή κάνει λόγο για προσβολή  προσωπικότητας  και η δεύτερη για παραβίαση του τεκμηρίου αθωότητας από δημόσιο λειτουργό. 

Πρόταση μομφής: Επικοί καβγάδες με Ζ. Κωνσταντοπούλου και «παρατράγουδα» 

Η Τ. Παπανικολάου ανέφερε επίσης ότι σε ερώτησή της προς τον δικηγόρο της κατηγορούμενης, για το αν έχει πληρωθεί η εγγύηση των 600.000 ευρώ που της έχει επιβληθεί μετά την απολογία της για την σύμβαση 717, η απάντηση ήταν «όχι γιατί αυτά τα χρήματα δεν υπάρχουν». Στις 22 Απριλίου πάντως η κατηγορούμενη θα πρέπει να καταβάλλει το ποσό. 


Αποκλειστικό Star: Το κατηγορητήριο καταπέλτης για τη σύμβαση 717

Προηγουμένως όμως θα υποβάλλει αίτημα για να εξαφανιστεί η εγγύηση και να της επιβληθούν περιοριστικοί όροι. 

Η δημοσιογράφος του Star ανέφερε επίσης ότι σύμφωνα με πληροφορίες κανείς από τους κατηγορούμενους δεν έχει καταβάλλει τις υπέρογκες εγγυήσεις
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top