Τέμπη: Πρόταση για προανακριτική επιτροπή καταθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ  

Στον  Άρειο Πάγο για χάλκευση των διαλόγων ο Ανδρουλάξης  

Κορυφώνεται η πολιτική διαμάχη για την τραγωδία των Τεμπών, με την αντιπολίτευση να κατηγορεί την Κυβέρνηση για προσπάθεια συγκάλυψης. 

Νέα πρόταση για προανακριτική επιτροπή, προκειμένου να διερευνήσει τυχόν ποινικές ευθύνες πολιτικών προσώπων και κυρίως του πρώην υπουργού Κώστα Καραμανλή, καταθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά την ανάλογη πρόταση που είχε καταθέσει τον περασμένο Νοέμβριο μαζί με το ΠΑΣΟΚ και είχε απορριφθεί. 

Συντονίζουν τις κινήσεις τους οι συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών

«Να λοιπόν το κατηγορητήριο. Συγκεκριμένο και πανίσχυρο. Με ξεκάθαρους λόγους για τους οποίους πρέπει να ασκηθεί δίωξη εναντίον του Κώστα Αχιλλέα Καραμανλή. Το καταθέτουμε αύριο.  Μητσοτάκης ίσον Καραμανλής Καραμανλής ίσον Μητσοτάκης. Η συγκάλυψη έχει πρόσωπο» αναφέρει σε βίντεο στο Tik Tok ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης

Ο Στ. Κασσελάκης με το κείμενο της πρότασης σύστασης Προανακριτικής Επιτροπής για τα Τέμπη

Ο Στ. Κασσελάκης με το κείμενο της πρότασης σύστασης Προανακριτικής Επιτροπής για τα Τέμπη

«Περιμένουμε να δούμε κατηγορητήριο κατατεθειμένο, μόλις συμβεί αυτό, θα το διαβάσουμε και θα απαντήσουμε» σχολίασε ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.    

Καταγγελία στον Άρειο Πάγο για χάλκευση στοιχείων έκανε ο Ν. Ανδρουλάκης 

Ο Νίκος Ανδρουλάκης πήγε σήμερα στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη και κατέθεσε αναφορά 2,5 σελίδων για την υπόθεση των Τεμπών, καταγγέλλοντας τη χάλκευση και τη διαρροή των ηχητικών με τους διαλόγους την ημέρα της τραγωδίας

Μητσοτάκης: «Δε ντρέπεστε να λέτε ότι πείραξα τους  διαλόγους;»

«Το ποτήρι ξεχείλισε» τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, ο οποίος πρόσθεσε:  Εκείνο το βράδυ προτεραιότητα κάποιων ήταν να χαλκευόσουν τους διαλόγους για να στηρίξουν τη θεωρία του ανθρωπίνου λάθους και μόνο».  

Στον Άρειο Πάγο ο Νίκος Ανδρουλάκης για το ζήτημα των ηχητικών ντοκουμέντων

Στον Άρειο Πάγο ο Νίκος Ανδρουλάκης για το ζήτημα των ηχητικών ντοκουμέντων  
  
«Το μόνο ζήτημα που μένει είναι να διερευνηθεί από τη δικαιοσύνη το ζήτημα της διαρροής στοιχείων» απάντησε ο Π. Μαρινάκης,
ο οποίος  ανέφερε ακόμα ότι κάθε σενάριο περί «μονταζιέρας» και δόλου για να παραπλανηθεί η κοινή γνώμη έχει καταρριφθεί». 

Νέα επίθεση της Z. Κωνσταντοπούλου κατά της κυβέρνησης

Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε για μία ακόμη φορά η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία μιλώντας στο Open υποστήριξε: 

Πρόταση μομφής: Επικοί καβγάδες με Ζ. Κωνσταντοπούλου και «παρατράγουδα» 

«Είναι ξεδιάντροποι ψεύτες. Ο κ. Καραμανλής, έχοντας τη βουλευτική ασυλία, δεν μπορεί να ελεγχθεί ποινικά, αν δεν αρθεί η ασυλία του από τη Βουλή, δηλαδή από  τη ΝΔ που έχει την πλειοψηφία».  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top