Συντονίζουν τις κινήσεις τους οι συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών

Δεν πήγε στη συνάντηση ο πρώην υπουργός Μεταφορών Κ. Καραμανλής

Δείτε το ρεπορτάζ της Δήμτρας Τζιότζιου για τη συνάντηση των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών / Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων Star

Τις επόμενες κινήσεις τους προετοιμάζουν οι συγγενείς των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, που συναντήθηκαν στη Λάρισα στο κτίριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας. 

Μητσοτάκης από Μοσχάτο: «Λογοδοτούμε μόνο στον ελληνικό λαό»

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star η Δήμητρα Τζιότζιου, οι συγγενείς συνεδριάζουν κεκλεισμένων των θυρών ήδη πάνω από τρεις ώρες σε αίθουσα του κτιρίου της Περιφέρειας προκειμένου να συντονίσουν τα επόμενα βήματά τους. Μαζί τους είναι και τεχνικοί σύμβουλοι που τους ενημερώνουν.

Συντονίζουν τις κινήσεις τους οι συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα επόμενα βήματα των οικογενειών των θυμάτων περιλαμβάνουν και μηνύσεις. 

Όπως σημείωσε η Δήμητρα Τζιότζιου, αν και ο πατέρας των δίδυμων κοριτσιών από τα Τρίκαλα είχε προσκαλέσει τον Κώστα Καραμανλή να πάει στη συνάντηση για να ανταλλάξουν απόψεις για το δυστύχημα, ο πρώην υπουργός Μεταφορών δεν παρέστη στη συνάντηση.

Τέμπη: Οικογένειες των θυμάτων ζητούν συνάντηση με τον Κ. Καραμανλή

Κορυφώνεται η πολιτική κόντρα για τα Τέμπη

Στο μεταξύ, με αμείωτη ένταση, κυβέρνηση και αντιπολίτευση συνεχίζουν να κοντράρονται για την υπόθεση των Τεμπών. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε λόγο για πολιτική τυμβωρυχία από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, τα οποία από την πλευρά τους εξακολουθούν να κατηγορούν την κυβέρνηση για συγκάλυψη. 

Ο Πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανάρτησή του, επιρρίπτει πολιτική τυμβωρυχία στην αντιπολίτευση.   

«Είναι θλιβερό ότι η αντιπολίτευση καταφέρνει να συνασπιστεί μόνο πίσω από τερατολογίες και όχι γύρω από μια θετική πρόταση για το μέλλον της χώρας. Αυτό είναι και το αδιέξοδο των κομμάτων της αντιπολίτευσης. Η κυβέρνηση έχει εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και σε ό,τι αποφασίσει εκείνη. Ξαναλέω, δεν υπήρξε καμία προσπάθεια συγκάλυψης, δεν συγκυβερνούμε με κανένα συμφέρον. Ο καθένας στον ρόλο του» αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός.  

Σύμβαση 717: Ελεύθερα με εγγυήσεις 1,7 εκατ. ευρώ δύο άτομα της ΕΡΓΟΣΕ

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης θα πάει αύριο στον Άρειο Πάγο για να καταθέσει στοιχεία για παραποίηση των συνομιλιών αμέσως μετά την τραγωδία.  

Εξάλλου, η Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε ότι θα καταθέσει στη Δικαιοσύνη τα πρακτικά της τριήμερης συζήτησης στη Βουλή.   

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top