Κασσελάκης: Το πάρτι γενεθλίων στου Ψυρρή, τα δώρα και το... «Απολύομαι»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε δύο λόγους να γιορτάζει

Μέχρι το πρωί κράτησε το πάρτι γενεθλίων του Στέφανου Κασσελάκη σε μπαρ στου Ψυρρή. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έφθασε στο μαγαζί με τον σύζυγό του, Τάϊλερ Μακμπέθ όπου εκεί τον περίμεναν βουλευτές, μέλη και φίλοι του κόμματος για να το γιορτάσουν. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του STAR, η βραδιά είχε πολύ κέφι, χορό, τραγούδι αλλά και πολιτικά καρφιά για την πρόσφατη συζήτηση στη Βουλή για την υπόθεση των Τεμπών. Ο Στέφανος Κασσελάκης έφθασε στο μπαρ στου Ψυρρή χαλαρός και ευδιάθετος, συνοδεύομενος από τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ.

Στέφανος Κασσελάκης: Έσβησε τούρτα για τα γενέθλιά του μετά την ορκωμοσία

Εκεί τον περίμεναν πολλοί βουλευτές, μέλη αλλά και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ για να του ευχηθούν όχι μόνο για τα γενέθλιά του αλλά και καλός πολίτης. Τον γέμισαν δώρα. Ο Στέφανος Κασσελάκης άνοιγε τη μία τσάντα πίσω από την άλλη.

Τα δώρα στον Κασσελάκη στο πάρτι γενεθλίων του 

Μερικά από τα δώρα που έλαβε ήταν μία γραβάτα, ένα πουκάμισο, ένα βιβλίο, ένα αρωματικό κερί. Τη γενέθλια τούρτα κρατούσε η ευρωβουλευτής Έλενα Κουντουρά. Το κέφι άναψε για τα καλά όταν ο Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε από τον DJ να παίξει το κλασσικό τραγούδι «Απολύομαι», καθώς στις 3 Απριλίου παίρνει το χαρτί απολύσεως.

Σε ό,τι αφορά στα Τέμπη, έκανε λόγο για συγκάλυψη και αλαζονεία από την πλευρά της κυβέρνησης.

Ορκίστηκε στη Θήβα ο Στέφανος Κασσελάκης - Απόψε πάρτι για τα γενέθλιά του

Κασσελάκης: «Θα μείνετε έκθαμβοι από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών»

Στ. Κασσελάκης: Σε ταβέρνα μαζί με άλλους νεοσύλλεκτους μετά την παρέλαση

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι υπάρχει εναλλακτική λύση και αυτό που έγινε στη Βουλή χθες είναι μια ντροπή για το έθνος μας, αυτή η συγκάλυψη και η αλαζονεία και ότι υπάρχει πλέον ένα κίνημα το οποίο χτίζουμε, δεν έχουμε τα χρήματα και το σύστημα αλλά έχουμε μήνυμα και έχουμε κίνημα και θα μείνετε όλοι έκθαμβoι και στις ευρωεκλογές και μετά», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top