Καρυστιανού: Με πόσους θανάτους ο Καραμανλής θα σταθεί μπροστά στον δικαστή

Στα ύψη η πολιτική αντιπαράθεση

Πικρή ήταν η γεύση που άφησε στους συγγενείς των θυμάτων η συζήτηση στη βουλή για την υπόθεση των Τεμπών. 

 

Καρυστιανού: «Η κυβέρνηση προσβάλει τη μνήμη των θυμάτων στα Τέμπη»

Τοποθετήθηκε σε μια θέση ευθύνης με τις οποίες οι παραλείψεις του, η αδιαφορία του και η διαφθορά του οδήγησαν στο να σκοτωθούν 57 ανθρωποι και να τραυματιστούν 180. Στους πόσους δηλαδή θανάτους θα θεωρούσε ότι έπρεπε τουλάχιστον να σταθεί μπροστά σε έναν δικαστή και να απολογηθεί;» ανέφερε η Μαρία Καρυστιανού, μητέρα της 20χρονης Μάρθης. 

Αποστάσεις από τη στάση Καραμανλή για το ότι δεν παραιτείται της βουλευτικής του ασυλίας κράτησε ο γαλάζιος βουλευτής Λευτέρης Κτιστάκης 

Τέμπη: H σπαρακτική ανάρτηση της Μαρίας Καρυστιανού για την κόρη της

«Εγώ προσωπικά ναι θα παραιτούμουν από την ασυλία» ανέφερε. 

Γεωργιάδης: «Ο Καραμανλής δεν έχει ποινικές ευθύνες για τα Τέμπη» 

Στο πλευρό του πρώην υπουργού ο Άδωνις Γεωργιάδης.  

«Και όχι, ο κύριος Κώστας Καραμανλής δεν είναι δολοφόνος και δεν έχει ποινικές ευθύνες για το δυστύχημα» ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης. 

Σπίρτζης: Ζητά να ελεγχθεί για τη Σύμβαση 717 

Mε επιστολή του προς τον πρόεδρο της βουλής ο Υπουργός μεταφορών επί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σπίρτζης ζητώντας τη σύσταση ειδικής επιτροπής προκειμένου να διεξαχθεί έρευνα για τυχόν ευθύνες του για την σύμβαση 717.

Υπόθεση Τεμπών: Στα ύψη η πολιτική αντιπαράθεση 

Την ίδια ώρα η απουσία του πρωθυπουργού απο την χθεσινή συζήτηση προκάλεσε νέους πολίτικους καυγάδες. 

Ο πρωθυπουργός δεν κρύφτηκε ποτέ και ούτε πρόκειται να κρυφτεί ποτέ. Είναι  ντροπιαστικό για κάποιον που προσπαθεί να εργαλειοποιήσει τον ανθρώπινο πόνο. Aυτο κανει δυστυχως η αντιπολίτευση και πέρα απο πολιτικές βδέλλες ειναι και  υποκριτές"
» ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης. 

«Τον ενημερώνουμε πως «πολιτικές βδέλλες» είναι εκείνοι που συνεχίζουν να ασελγούν στη μνήμη των αδικοχαμένων ανθρώπων. «Πολιτικές βδέλλες» είναι όσοι προσπαθούν να καλύψουν πολιτικά πρόσωπα εκμεταλλευόμενοι την θέση τους, θεωρώντας πως δεν χρειάζεται να λογοδοτούν στον ελληνικό λαό» ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ. 

«Ο πρόεδρος του κόμματος που λέει ότι φταίει μόνο ο σταθμάρχης και οι μηχανοδηγοί, θα επρεπε να έχει το θάρρος να έρθει στην ολομέλεια» τόνισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κατρίνης. 

«Η Κυβερνηση στα κρυφά μετέφερε και σε δεύτερο σημείο ευρήματα από το έγκλημα την ιδιά μέρα τρακόσιους τόνους» τόνισε ο Κυριάκος Βελόπουλος.  

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top