Αιφνιδιασμός Κασσελάκη: Πήγε στην εκδήλωση με Τεμπονέρα – Αχτσιόγλου!  

Τους «τη χάλασε» ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Στέφανος Κασσελάκης τους αιφνιδίασε όλους και εμφανίστηκε σήμερα στην εκδήλωση με ομιλητές τον Διονύση Τεμπονέρα, την Έφη Αχτσιόγλου και τον Μανώλη Χριστοδουλάκη, που τις προηγούμενες μέρες σήκωσε μεγάλη πολιτική σκόνη. 

Περιπέτεια στον αέρα για τον Στέφανο Κασσελάκη! 

Την εκδήλωση οργάνωσε η «Εφημερίδα των Συντακτών» και όπως μετέδωσε ο Αντώνης Αντωνόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star,  ο Στέφανος Κασσελάκης «τους έπιασε όλους στον ύπνο»! Σε έναν πολιτικό και επικοινωνιακό αιφνιδιασμό πήγε στην εκδήλωση με ερώτημα «Απέναντι στον Μητσοτακη Ποιος;», όταν  πραγματικά δεν τον περίμενε κανείς. 

Η αιφνιδιαστική προσέλευση Κασσελάκη στην εκδήλωση

Η αιφνιδιαστική προσέλευση Κασσελάκη στην εκδήλωση 

Η εκδήλωση είχε ομιλητές τον Διονύση Τεμπονέρα, την Έφη Αχτσιόγλου που αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ μαζί με άλλους 10 βουλευτές μετά την εσωκομματική νίκη του κ. Κασσελάκη, οι οποίοι δημιουργήσανε τη Νέα Αριστερά, αλλά και  τον Μανώλη Χριστοδουλάκη από το ΠΑΣΟΚ. 

Το παρασκήνιο είναι ότι το πρωί ο κ. Τεμπονέρας έστειλε πρόσκληση στον Στέφανο Κασσελάκη. 

Στα αξιοσημείωτα πως όταν ήρθε η Έφη Αχτσιόγλου τον καλοσώρισε θερμά.

Η Έφη Αχτσιόγλου στην εκδήλωση που πήγε και ο Στ. Κασσελάκης

Η Έφη Αχτσιόγλου στην εκδήλωση που πήγε και ο Στ. Κασσελάκης 

Το ερώτημα της εκδήλωσης αλλά και η σύνθεση του πάνελ των ομιλητών είχαν προκαλέσει  αναταράξεις τις προηγούμενες ημέρες και στον ΣΥΡΙΖΑ και στο ΠΑΣΟΚ με τους ομιλητές να δέχονται πυρά από στελέχη και βουλευτές για την συμμέτοχή τους σε αυτή την εκδήλωση. Τελικά τα δεδομένα ανατράπηκαν και ήρθε εδώ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ  ο οποίος έγινε δεκτός με ανάμεικτα συναισθήματα. Υπήρχαν κάποιοι που χειροκρότησαν και άλλοι που αποδοκίμασαν,  άκουσε τις εισηγήσεις που έγιναν διακριτικά και χωρίς να πάρει τον λόγο.    


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top