Το ακροατήριο «πάγωσε» με την ατάκα της Τζάκρη για τους αγρότες

Τι ζητάνε οι αγρότες;

Το ακροατήριο που παρακολούθησε πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Βέροια «πάγωσε» με την απάντηση που έδωσε η Θεοδώρα Τζάκρη  όταν τη ρώτησαν γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατάφερε να έρθει κοντά στον αγροτικό κόσμο. 

Στους δρόμους οι αγρότες - Πού θέλουν να στήσουν μπλόκα

«Η αλήθεια είναι, πως στους αγρότες –κατά το κοινώς λεγόμενο- τον ήπιαμε, έτσι; Είναι μία τάξη συντηρητική… Δεν είχαμε θέσεις; Δεν πήγαν στην κοινωνία; Δεν έχουμε στελέχη; Δεν έχουμε στελέχη» τόνισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. 

Την ίδια ώρα οι αγρότες συνεχίζουν τον αγώνα τους ζεσταίνοντας ξανά  τις μηχανές των τρακτέρ τους και τα μπλόκα πολλαπλασιάζονται σε πολλά σημεία της χώρας. 

Τι ζητάνε οι αγρότες

Σύμφωνα με τους αγρότες, για να μπορέσουν να παραμείνουν στην παραγωγή διεκδικούν, μεταξύ άλλων, μείωση του κόστους, αφορολόγητο πετρέλαιο, πλαφόν στην τιμή του αγροτικού ρεύματος στα 7 λεπτά/Kwh και κατάργηση του ΦΠΑ στα αγροεφόδια. 

Στην κυβέρνηση έχει σημάνει συναγερμός, με το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης να επιμένει ότι είναι ανοιχτό σε διάλογο, πλην όμως οι διαμαρτυρόμενοι αγρότες δεν έχουν μέχρι στιγμής ικανοποιηθεί και εξετάζουν το να κλείσουν τους δρόμους.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top