Δημοσκόπηση ALCO: Δένδιας και Πιερρακάκης οι πιο επιτυχημένοι υπουργοί 

Περισσότερη αστυνόμευση ζητούν οι Αθηναίοι

Το δεύτερο μέρος της δημοσκόπησης της Alco παρουσιάσθηκε σήμερα, Τρίτη, στο κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ALPHΑ με τον Αντώνη Σρόιτερ.

ALCO για γάμο ομόφυλων ζευγαριών: Διαφωνεί το 49%, συμφωνεί το 35%  

Στο ερώτημα ποιοι είναι οι πιο επιτυχημένοι υπουργοί της κυβέρνησης, πρώτος είναι για μία ακόμη φορά ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, με ποσοστό 32%, ενώ ακολουθεί ο Κυριάκος Πιερρακάκης με 15%.  Ακολουθούν ο Άδωνις Γεωργιάδης με 10% και ο Κωστής Χατζηδάκης με 8%.

Δημοσκόπηση Alco: H κατάταξη στο ερώτημα για τους πιο επιτυχημένους Υπουργούς

Δημοσκόπηση Alco: H κατάταξη στο ερώτημα για τους πιο επιτυχημένους Υπουργούς  

Οι γνώμες για τους πολιτικούς αρχηγούς

Στο ερώτημα «έχετε θετική ή αρνητική άποψη για κάθε πολιτικό αρχηγό», το 48% έχει αρνητική γνώμη, το 40% θετική και το 12% απαντά «δεν ξέρω / δεν απαντώ» για τον πρωθυπουργός Κυριάκο Μητσοτάκη.    

Δημοσκόπηση ALCO: Η γνώμη για τους πολιτικούς αρχηγούς

Δημοσκόπηση ALCO: Η γνώμη για τους πολιτικούς αρχηγούς      

Το 50% έχει αρνητική άποψη για τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη, με το 29% να έχει θετική γνώμη και το 21% να απαντά «δεν ξέρω / δεν απαντώ».

Για τον αρχηγό των Σπαρτιατών, Βασίλη Στίγκα, το 67% έχει αρνητική γνώμη, το 28% λέει «δεν ξέρω / δεν απαντώ», ενώ το 5% εκφράζει θετική άποψη.

Ο Πρόεδρος της Νίκης, Δημήτρης Νατσιός, συγκεντρώνει 59% στην αρνητική άποψη, 30% στην κατηγορία «δεν ξέρω / δεν απαντώ» και 11% στη θετική.

Για την επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωής Κωνσταντοπούλου, το 64% εκφράζει αρνητική γνώμη, το 20% θετική και το 16% απαντά «δεν ξέρω / δεν απαντώ».

Για τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Αριστεράς, Αλέξη Χαρίτση, έχει αρνητική άποψη το 49% των ερωτηθέντων, το 35% απαντά «δεν ξέρω / δεν απαντώ» και το 16% να έχει θετική γνώμη.

Οι συσπειρώσεις των κομμάτων

Στο 72% βρίσκεται η συσπείρωση της Νέας Δημοκρατίας και 62% στον ΣΥΡΙΖΑ, με «κύριο υποδοχέα» των δυσαρεστημένων να αποτελεί το ΠΑΣΟΚ.

Περισσότερη αστυνόμευση

 

«Ναι» λέει στη μεγαλύτερη αστυνόμευση το 40% των ερωτηθέντων, την οποία θέτει ως προτεραιότητα στο Λεκανοπέδιο Αττικής, ενώ την ίδια άποψη έχει το 21% των ερωτηθέντων από την υπόλοιποι Ελλάδα. 

Δίκαιη χαρακτηρίζει τη φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών το 45% των ερωτηθέντων, με το 35% να την χαρακτηρίζει άδικη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top