ALCO για γάμο ομόφυλων ζευγαριών: Διαφωνεί το 49%, συμφωνεί το 35%    

Διαφορά 18,1% της ΝΔ από το ΠΑΣΟΚ στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές  

Διαφωνούν οι περισσότεροι ερωτώμενοι με το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, στην πρώτη μεγάλη δημοσκόπηση του 2024 από την ALCO, το πρώτο μέρος της οποίας παρουσιάστηκε απόψε  στο κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ALPHΑ με τον Αντώνη Σρόιτερ. 

Γάμος ομόφυλων ζευγαριών: Πότε «ανοίγει τα χαρτιά του» ο Μητσοτάκης

«Διαφωνώ» απάντησε συγκεκριμένα το 49% για το νομοσχέδιο, «Συμφωνώ» το 35% , αλλά σημαντικό ποσοστό (16%) δεν απάντησε .
Ακόμη υψηλότερο είναι το ποσοστό όσων διαφωνούν (58%) στους ψηφοφόρους της ΝΔ, έναντι 28% που συμφωνούν και 14% που δηλώνει Δεν ξέρω/Δεν απαντώ.

Το 2024 θα είναι χειρότερο σε σχέση με πέρυσι, απάντησε το  36% των ερωτηθέντων, ενώ καλύτερο, απάντησε το 27%.
Χειρότερο, σε σχέση με την οικονομική κατάσταση της οικογένειας το 2023, θα είναι το 2024, εκτιμά το 39% των ερωτηθέντων.

Δημοσκόπηση ALCO: Η εκτίμηση των πολιτών για τη νέα χρονιά

Δημοσκόπηση ALCO: Η εκτίμηση των πολιτών για τη νέα χρονιά 

Η οικονομική κατάσταση «τρομάζει» το 42% ενώ ακολουθεί το 24% που φοβάται για την υγεία του. Σημαντικό ποσοστό (16%) φοβάται να μην πέσει θύμα εγκληματικής επίθεσης».

Πρόθεση ψήφου με αναγωγή

Όσον αφορά την πρόθεση ψήφου για τις Ευρωεκλογές, με αναγωγή επί των εγκύρων, η Νέα Δημοκρατία καταλαμβάνει το 30,3%, στην πρόθεση ψήφου για τις Ευρωεκλογές. Ακολουθεί στη δεύτερη θέση το ΠΑΣΟΚ με 12,2%,  στην τρίτη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ με 11,8% και το ΚΚΕ με  9,7%. 2,7% παίρνουν οι Σπαρτιάτες ενώ η Ελληνική Λύση καταλαμβάνει το 5,9%.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top