Συγχαρητήρια Μητσοτάκη στον Λάνθιμο για τη διάκριση στις Χρυσές Σφαίρες   

Συγχαρητήρια και από Κασσελάκη – Μενδώνη

Στέφανος Κασσελάκης

Τα συγχαρητήριά του εξέφρασε στον Γιώργο Λάνθιμο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο X,  για τη διάκριση του Έλληνα σκηνοθέτη στις «Χρυσές Σφαίρες», όπου κέρδισε το βραβείο καλύτερης ταινίας σε μιούζικαλ/κωμωδία με την ταινία Poor Things.     

Χρυσές Σφαίρες: Στον Λάνθιμο & το Poor Things το βραβείο καλύτερης κωμωδίας

«Ένας πρωτοπόρος Έλληνας μεταξύ των κορυφαίων του διεθνούς κινηματογράφου! Μπράβο στον Γιώργο Λάνθιμο για τη διάκρισή του στις φετινές Χρυσές Σφαίρες, με την ταινία του «Poor Things» ανέφερε ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του. 

 

Συγχαρητήριο μήνυμα ανάρτησε στα social media και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης,  στο οποίο χαρακτηρίζει τον Γιώργο Λάνθιμο έναν από τους σημαντικότερους δημιουργούς του παγκόσμιου κινηματογράφου των ημερών μας.

 

Τον Γιώργο Λάνθιμο συνεχάρη με δήλωσή της και η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, η οποία δήλωσε:   

«Με τις δυο «Χρυσές Σφαίρες» που απονεμήθηκαν στον Γιώργο Λάνθιμο, για την ταινία του “Poor Things”, σε συνέχεια του «Χρυσού Λέοντα» με τον οποίο τιμήθηκε στο Φεστιβάλ Βενετίας, αναγνωρίζεται η απίθανη δημιουργικότητά του, καθώς ανοίγει νέους δρόμους έκφρασης, στην κινηματογραφική τέχνη

Ο Γιώργος Λάνθιμος με τις δημιουργίες του, πρωταγωνιστεί ίσως στην πιο ανταγωνιστική αγορά της εποχής μας. Πιστεύω πώς η απονομή των δύο χρυσών σφαιρών αποτελούν έναν λαμπρό πρόλογο στα όσα επακολουθούν». 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top