Bild για ελληνική οικονομία: «Το ελληνικό γαλανόλευκο θαύμα»

Μητσοτάκης: H Ελλάδα αφήνει πίσω της μια υπερδεκαετή αλυσίδα κρίσεων

Το ρεπορτάζ της Μαρίας Παππά στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

«Το ελληνικό γαλανόλευκο θαύμα», είναι ένας από τους τίτλους της γερμανικής εφημερίδας Bild που φιλοξενεί και συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Τα σχόλια της γερμανικής εφημερίδας ήταν διθυραμβικά για την ελληνική οικονομία. Η Bild που κατά καιρούς έχει κατακεραυνώσει την Ελλάδα με δημοσιεύματα, τώρα γράφει για το «ελληνικό γαλανόλευκό θαύμα».

Έτσι, το 2023 αποχωρεί με τις καλύτερες κριτικές για τη χώρα μας από τον διεθνή τύπο και το νέο έτος έρχεται με αυξήσεις για όλους τους δημοσίους υπαλλήλους, οι οποίοι θα λάβουν αύξηση μετά από 14 χρόνια. 

Μητσοτάκης: H Ελλάδα αφήνει πίσω της μια υπερδεκαετή αλυσίδα κρίσεων

Ο Kυριάκος Μητσοτάκης στον εβδομαδιαίο απολογισμό του κυβερνητικού έργου ​​​​​​τόνισε ότι τα φετινά Χριστούγεννα βρίσκουν την Ελλάδα να έχει αφήσει πίσω της μια υπερδεκαετή αλυσίδα κρίσεων και να ατενίζει το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία.

Επίσης, ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε στη συμφωνία που επιτεύχθηκε στο ECOFIN για την ειδική εξαίρεση των αμυντικών δαπανών από την ευρωπαϊκή διαδικασία του υπερβολικού ελλείμματος, όπως και στον Economist που κατέταξε την Ελλάδα πρώτη χώρα της χρονιάς μεταξύ 35 κρατών.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top