Μητσοτάκης σε ΣΥΡΙΖΑ: Είστε κόμμα Black Friday, με -50% των βουλευτών!  

Κασσελάκης: Θα γελούσα με black χιούμορ αλλά είναι black η καθημερινότητα

Με αναφορά στην… Black Friday σχολίασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη δευτερολογία του στη Βουλή, την παρουσία των μισών μόνο βουλευτών τους υψηλούς τόνους του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλου, κατά τη συζήτηση για τις πλημμύρες στη Θεσσαλία και τα μέτρα ενίσχυσης των πλημμυροπαθών.      

Πλημμύρες στη Θεσσαλία: Το σχέδιο των Ολλανδών για τη «θωράκιση» του κάμπου

«Δεν έχετε  μονοπώλιο ευαισθησίας» τόνισε αρχικά ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στην επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου, ενώ πρόσθεσε σχετικά με τον ΣΥΡΙΖΑ:    

Κακοκαιρία: «Πνίγεται» η χώρα - Κατολισθήσεις και εκκενώσεις περιοχών

«Είδα τον κ. Φάμελλο ιδιαιτέρως επιθετικό σήμερα, η επιθετικότητα σας είναι αντιστρόφως ανάλογη με τις δημοσκοπικές σας επιδόσεις, διερωτώμαι εάν αυτό έχει να κάνει με το γεγονός πως σήμερα στην αίθουσα βρίσκονται με το ζόρι οι μισοί βουλευτές σας, κινδυνεύετε να γίνετε κόμμα Black Friday, - 50%» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης. 

Μητσοτάκης: Στον  ΣΥΡΙΖΑ μαλώνουν αν αρχηγός είναι ο Τραμπ ή ο Μπέπε Γκρίλο

Ο πρωθυπουργός αντέτεινε επίσης στην κριτική του κ. Φάμελου  ότι η προηγούμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ παρέδωσε στην αντίστοιχη της Νέας Δημοκρατίας μία ερειπωμένη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και έναν χάρτη που απέτυχε να προβλέψει που θα ενσκήψουν τα πλημμυρικά φαινόμενα.

Η μισοάδεια πτέρυγα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που προκάλεσε το σχόλιο Μητσοτάκη για Black Friday

Η μισοάδεια πτέρυγα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που προκάλεσε το σχόλιο Μητσοτάκη για Black Friday (Ευρωκίνηση) 

Απαντώντας επίσης στην κ. Κωνσταντοπούλου, ο πρωθυπουργός την κατηγόρησε ότι κοιτάει τους πολίτες και τους λέει ότι υπάρχει ένα «λεφτόδενδρο».  «Λίγη αυτοσυγκράτηση δεν κατέχετε το μονοπώλιο της κοινωνικής ευαισθησίας, κουνάτε το δάχτυλο ως εθνικός εισαγγελέας χωρίς να καταθέτετε καμία απολύτως πρόταση» επισήμανε ο πρωθυπουργός. 

Όσον αφορά την  κριτική του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Μητσοτάκης απάντησε: 

«Χρειάζεται μία μεγάλη παγκόσμια συμμαχία για την κλιματική κρίση, άρα κ. Ανδρουλάκη καλώς κάνουμε και εξηγούμε αυτήν τη νέα πραγματικότητα σχετικά με την κλιματική κρίση, επαναλαμβάνω η κλιματική κρίση είναι η εξήγηση γιατί έχουμε περισσότερα ακραία φαινόμενα, όχι η δικαιολογία, ακριβώς για αυτό θα πρέπει να γίνουμε καλύτεροι και να ανεβάσουμε τον πήχη των προσδοκιών».  

Κασσελάκης: Θα γελούσα με το black χιούμορ του, αν δεν ήταν black η καθημερινότητα

Απαντώντας στο «καρφί» Μητσοτάκη για Black Friday o Στέφανος Κασσελάκης δημοσιοποίησε video στο Instagram στο οποίο αναφέρει

 

«Σήμερα στη Βουλή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι κινδυνεύουμε να γίνουμε κόμμα Black Friday, -50%.

Θα γελούσα με το black χιούμορ του, αν δεν ήταν τόσο black η καθημερινότητα που έφτιαξε για τους πολίτες.

Δείτε το βίντεο μαζί μου!». 

Στο video παρατίθενται μεταξύ άλλων τιμές βασικών καταναλωτικών προϊόντων στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες της ΕΕ.     

 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top