Στο Μαξίμου ο νέος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας

Συγχαρητήρια από Μητσοτάκη στον νικητή της αναμέτρησης με Αγοραστό  

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε σήμερα με τον νεοεκλεγέντα περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα, στο Μέγαρο Μαξίμου. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κουρέτας είχε τη στήριξη και του ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές και ότι επικράτησε του «γαλάζιου» Κώστα Αγοραστού.       

Εκλογές 2023: Έχασε ο Αγοραστός την περιφέρεια Θεσσαλίας

Ο κ. Μητσοτάκης συνεχάρη τον κ. Κουρέτα για την εκλογή του και ευχήθηκε καλή επιτυχία στα καθήκοντά του. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνάντηση με τον Δημήτρη Κουρέτα στο Μέγαρο Μαξίμου

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνάντηση με τον Δημήτρη Κουρέτα στο Μέγαρο Μαξίμου 

Τόνισε ότι η κυβέρνηση είναι πάντοτε προσηλωμένη στην κοινή προσπάθεια με την τοπική αυτοδιοίκηση για τη βελτίωση της ζωής των πολιτών και προσβλέπει σε μία δημιουργική συνεργασία για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας.    

Επαναληπτικές εκλογές: Χάνει 5 από τις 6 Περιφέρειες στον Β΄ γύρο η ΝΔ!    

Από την πλευρά του, ο κ. Κουρέτας δήλωσε ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα. Όπως ανέφερε, ζήτησε γραπτή ενημέρωση «για να ξέρω πού βρίσκομαι» την οποία θα λάβει τις επόμενες ημέρες, επισημαίνοντας ότι πρέπει να ξέρει το χρονοδιάγραμμα των έργων που προγραμματίζονται να γίνουν.

Ο νέος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας

Ο νέος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας  

Ο κ. Κουρέτας ανέφερε επίσης ότι ζήτησε από τον Κ. Μητσοτάκη να συμμετέχει στην επιτροπή που θα συσταθεί για την αποκατάσταση των περιοχών που επλήγησαν από τις κακοκαιρίες, ώστε να έχει πρωτογενή ενημέρωση και να μπορεί να ενημερώσει τους πολίτες

«Οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν τι θα γίνει με τα σπίτια τους» επισήμανε, ενώ δήλωσε πως ζήτησε να συμμετάσχει και στις επιτροπές διαχείρισης υδάτων. Όπως πρόσθεσε ο πρωθυπουργός δέχτηκε και τις δύο προτάσεις του κ. Κουρέτα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top