Ανδρουλάκης για επαναληπτικές εκλογές: Καθαρή νίκη του ΠΑΣΟΚ 

Μίλησε για «πρώτη μεγάλη ήττα του κ. Μητσοτάκη» 

Για «καθαρή νίκη του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Παράταξης» έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, μετά την επικράτηση του υποψηφίου Δημάρχου στην Αθήνα Χάρη Δούκα με τη στήριξή του κόμματός και στην από κοινού στήριξη με άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης του νέου Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα.     

Εκλογές 2023: Ανατροπή στον Δήμο Αθηναίων - Νέος δήμαρχος ο Χάρης Δούκας

Για τον κ. Δούκα ανέφερε μεταξύ άλλων  ότι «είναι ένας άνθρωπος ηθικός, με επάρκεια και είμαι σίγουρος ότι ο λαός των Αθηνών θα έχει έναν δήμαρχο που θα προσφέρει τα μέγιστα για να βελτιώσει την πόλη μας και να την κάνει πιο ανθρώπινη». 

Παράλληλα ο κ. Ανδρουλάκης έστειλε μηνύματα και προς τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «ο ελληνικός λαός χρειάζεται μία ισχυρή, προοδευτική, αξιόπιστη δύναμη για να στείλει τη Νέα Δημοκρατία στην αντιπολίτευση».  

Εκλογές 2023: Ανατροπή στον Δήμο Αθηναίων - Νέος δήμαρχος ο Χάρης Δούκας

Συγκεκριμένα ο κ. Ανδρουλάκης δήλωσε:   

Εκλογές 2023: Έχασε ο Αγοραστός την περιφέρεια Θεσσαλίας

«Σήμερα πετύχαμε μια καθαρή νίκη του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Παράταξης.

Νίκη της αυτοδιοίκησης που υπηρετεί τον πολίτη.  Νίκη της ανανέωσης. Νίκη του προοδευτικού λόγου που αγκαλιάζει τις πραγματικές αγωνίες του ελληνικού λαού.

Είναι όμως και η πρώτη μεγάλη ήττα του κ. Μητσοτάκη. Της αλαζονείας, της αμετροέπειας και των πελατειακών πρακτικών.

Ο κ. Μητσοτάκης απέδειξε τον τελευταίο μήνα ότι είναι ικανός να συνεργαστεί ακόμα και με το σκοτάδι για να πετύχει τους εκλογικούς του στόχους. 

Απόψε, όμως, ο ελληνικός λαός του έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα.  Εμείς συνεχίζουμε ενωμένοι τη νικηφόρα πορεία που ξεκινήσαμε στις εθνικές εκλογές.

Έχουμε πολλούς αγώνες, πολλές μάχες και μεγάλες προκλήσεις μπροστά μας. Είμαι σίγουρος ότι θα τις κερδίσουμε ενωμένοι όλοι μαζί.

Γιατί πιστεύουμε ότι ο ελληνικός λαός χρειάζεται μία ισχυρή, προοδευτική, αξιόπιστη δύναμη για να στείλει τη Νέα Δημοκρατία στην αντιπολίτευση.

Μια ισχυρή προοδευτική δύναμη, που θα είναι η επόμενη κυβέρνηση. 

Μια ισχυρή αξιόπιστη δύναμη που θα δώσει μία άλλη πνοή στον ελληνικό λαό. Για αξιοπρέπεια, για κοινωνική δικαιοσύνη, για δίκαιη ανάπτυξη. 

Αυτό είναι το όραμά μας και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε».

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για τον νέο δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα, ο Νίκος Ανδρουλάκης σημείωσε:

«Ο κ. Δούκας, ο οποίος ανέλαβε μία σημαντική ευθύνη και τα κατάφερε, είναι ένας άνθρωπος ηθικός, με επάρκεια και είμαι σίγουρος ότι ο λαός των Αθηνών θα έχει έναν δήμαρχο που θα προσφέρει τα μέγιστα για να βελτιώσει την πόλη μας και να την κάνει πιο ανθρώπινη. Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει στο έργο του».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top