Ζωή Κωνσταντοπούλου: Διέγραψε βουλευτή της επειδή στήριξε… Χαρδαλιά! 

Ζητήθηκε από τον Μ. Χουρδάκη «και συμφωνήθηκε» να παραδώσει την έδρα 

Ζωή Κωνσταντοπούλου

Στη διαγραφή του βουλευτή του κόμματός της Μιχάλη Χουρδάκη προχώρησε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου, με το αιτιολογικό ότι υποστήριξε υποψηφίους άλλων κομμάτων στις εκλογές για την αυτοδιοίκηση, μεταξύ των οποίων και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του… Νίκου Χαρδαλιά και του Απόστολου Τζιτζικώστα!    

Ν. Χαρδαλιάς: «Ξεκινάμε τον αγώνα για μια καλύτερη και ασφαλέστερη Αττική»  

Στην επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής, την οποία ανάρτησε στο Facebook, η Ζωή Κωνσταντοπούλου καλεί τον κ. Χουρδάκη να παραδώσει την έδρα του, όπως «του έχει ζητηθεί και συμφωνηθεί».

Τζιτζικώστας: Η στιγμή που μαθαίνει ότι εκλέγεται από την πρώτη Κυριακή
 

Ο ίδιος είχε αναφέρει στην ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook, την οποία συνόδευε με σκίτσο του Αρκά και τα ονόματα των υποψηφίων που στηρίζει:     

«Στις αυτοδιοικητικές εκλογές, όπως λέει και το όνομα, ζητούμενο είναι η ΑΥΤΟ-ΔΙΟΙΚΗΣΗ και όχι η χειραγώγηση από κόμματα της κεντρικής πολιτικής εξουσίας.

Δυστυχώς αυτό δεν ακολουθείται παρά σε ελάχιστες περιπτώσεις.

Για αυτό ανάγεται σε ιδιαίτερα κρίσιμη παράμετρο η ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΞΙΩΝ ανθρώπων που θα στελεχώσουν τα Δημοτικά και Περιφερειακά Συμβούλια.

Υπό αυτό το πρίσμα και αναλόγως της γεωγραφικής σας κατανομής, αλλά και των επιλογών για δήμαρχο/περιφερειάρχη που έχετε κάνει (είμαι βέβαιος πως με αρκετούς από εσάς διαφώνω και θα έκανα άλλη, θεωρώ "καλύτερη" επιλογή για Δήμαρχο ή Περιφερειάρχη), έχω μερικές επιλογές για υποψήφιους Δημοτικούς / Περιφερειακούς Συμβούλους που σίγουρα αξίζουν της προσοχής σας.

Μην ξεχνάτε... ό,τι βάζουμε στην κάλπη το βρίσκουμε στη ζωή μας!». 

 

Να σημειωθεί ότι η μητέρα του κ. Χουρδάκη είναι επίσης βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης λέγεται Αρετή Παπαϊωάννου. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top