Ανακαινισμένες εγκαταστάσεις στη Σχολή Ευελπίδων εγκαινίασε ο Ν. Δένδιας

Σημαντικό βήμα για την βελτίωση των υποδομών 

Tις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις της Αίθουσας Εντευκτηρίου, των Εστιατορίων και των Μαγειρείων της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων εγκαινίασε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας.

Κακοκαιρία: Ο στρατός στους δρόμους για απεγκλωβισμούς και βοήθεια

Η πλήρως ανακαινισμένη αίθουσα  Εντευκτηρίου  της Σχολής Ευελπίδων έγινε με δωρεά του Πάνου Κυριακόπουλου.  Μπορεί να φιλοξενήσει έως και 2.000 άτομα. Σε σύγχρονο περιβάλλον οι Ευέλπιδες, εκτός από μια βαθιά ανάσα από το απαιτητικό τους πρόγραμμα, θα μπορούν να διαβάζουν και να υλοποιούν τις εργασίες τους. 

O Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας στα εγκαίνια των ανακαινισμένων εγκαταστάσεων στη Σχολή Ευελπίδων

«Η δωρεά του κ. Πάνου Κυριακόπουλου, γιου Ιερολοχίτη, του Στρατηγού Όθωνα Κυριακόπουλου, πρώην Διοικητή της Σχολής, αποτελεί απόδειξη του διαχρονικού πνεύματος πατριωτισμού, της αναγνώρισης του απαραίτητου ζωτικού ρόλου που διαδραματίζει το εκπαιδευτικό αυτό Ίδρυμα στη διαμόρφωση του μέλλοντος των Ένοπλων Δυνάμεων της πατρίδας μας» τόνισε ο Υπουργός Άμυνας.    

Ο σχεδιασμός για την νέα Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων στην Βάρη ήταν το  όραμα του τότε διοικητή της σχολής και πατέρα του δωρητή Στρατηγού Οθώνα Κυριακόπουλου. 

«Πενήντα χρόνια αργότερα μου δίνεται σήμερα η ευκαιρία να παραδοθεί προς χρήση στους Ευέλπιδες ένας χώρος υψηλών προδιαγραφών ως εντευκτήριο μαζί με τις υποδομές των εστιατορίων. Ο στόχος δεν είναι να λειτουργεί αυτός ο χώρος σαν χώρος διασκέδασης και ανάπαυσης, αλλά ως χώρος δημιουργικής εργασίας, ομάδων εργασίας, των οποίων οι ομάδες αυτές να συζητούν ομαδικές εργασίες και να ανταλλάσσουν απόψεις» τόνισε ο δωρητής, Π. Κυριακόπουλος. 

Ο δωρητής της ανακαίνισης εγκαταστάσεων της ΣΣΕ Π.Κυριακόπουλος

Ο δωρητής της ανακαίνισης εγκαταστάσεων της ΣΣΕ Π.Κυριακόπουλος 

Άκρως θεαματικό το Athens Flying Week - Στο κόκπιτ γαλλικού Rafal ο Δένδιας  

Υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στην αίθουσα ψυχαγωγίας, τα εστιατόρια και τα μαγειρεία της Σχολής Ευελπίδων

Ο εκσυγχρονισμός της αίθουσας ψυχαγωγίας και τον μαγειρείων στην στρατιωτική σχολή Ευελπίδων αποτελεί ακόμη ένα σημαντικό βήμα για την βελτίωση των υποδομών που διαβιούν οι μελλοντικοί ηγέτες των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας. 

Δένδιας: Στο πλευρό των πολιτών στις φωτιές οι Ένοπλες Δυνάμεις 

«Η προσπάθεια που ολοκληρώνεται σήμερα αποτελεί δωρεα του κυρίου Πάνου Κυριακόπουλου. Η δωρεά αυτή δεν αφορά μόνο υλικά αγαθά. Αποτελεί και ένα μήνυμα ελπίδας και αλληλεγγύης» επισήμανε ο Διοικητής της ΣΣΕ, Υποστράτηγος Αναστάσιος Πολύχρονος.   

Η πολιτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της σχολής εκφράζοντας τη μεγάλη ικανοποίησή της
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top