Κασσελάκης: Στην εκδήλωση του Ζαχαριάδη για τον Δήμο Αθηναίων      

Αγώνας δρόμου για τη στήριξη υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ στην Αυτοδοίκηση 

Στην εκδήλωση για τη στήριξη της υποψηφιότητας του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Ζαχαριάδη στον Δήμο Αθηναίων παρέστη σήμερα το βράδυ ο νέος πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης.    

Κασσελάκης: «Απόσυρση» των γονιών του και ρόλος - κλειδί για τον Τάιλερ

«Είμαστε εδώ για να σε στηρίξουμε με όλη μας την καρδιά και θα τρέξουμε χιλιόμετρα μέχρι το τέλος» δήλωσε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΖΑ απευθυνόμενος στον Κ. Ζαχαριάδη, ενώ αναφέρθηκε και σε «παράπονα» που υπάρχουν για τη θητεία του Κώστα Μπακογιάννη ως Δημάρχου Αθηναίων. 

Ο Στέφανος Κασσελάκης στην προεκλογική εκδήλωση του Κ. Ζαχαριάδη

Ο Στέφανος Κασσελάκης στην προεκλογική εκδήλωση του Κ. Ζαχαριάδη 

Κ. Μπακογιάννης: Η συγκινητική ανάρτηση για τη δολοφονία του πατέρα του

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις κυρίαρχες προτεραιότητες του Στ. Κασσελάκη είναι να στηρίξει τους  υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ στην Αυτοδιοίκηση έστω και στο «παρά πέντε», με την έμφαση να δίνεται σε περιφέρειες όπως η Θεσσαλία.

Ο Στ. Κασσελάκης ενώ προσέρχεται στην εκδήλωση του υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων Κ. Ζαχαριάδη   

Παρόντες στην εκδήλωση πάντως ήταν στελέχη που στήριξαν και τις δύο υποψηφιότητες 

Ανάμεσά τους οι Νίκος Βούτσης, Νίκος Φαραντούρης, Νάσος Ηλιόπουλος, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Γιώργος Καραμέρος, Φώτης Κουβέλης, Ευάγγελος Καλπαδάκης, Στέγιος Καλπάκης, Πέτρος Παππάς, Νίκος Φίλης, Νίκος Παππάς, Διονύσης Τεμπονέρας, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Σωκράτης Φάμελλος και Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Κόντρα Μπακογιάννη- Ζαχαριάδη για τον Κασιδιάρη

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, επισήμανε ότι «φαινόταν άνιση μάχη αλλά αυξήθηκε το ενδιαφέρον, οι αυτοδιοικητικές εκλογές δεν είναι μια κομματική μάχη αλλά μια πολιτική σύγκρουση».

Αιχμές διατύπωσε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, στον χαιρετισμό του, απαντώντας εμμέσως στις δηλώσεις του Νίκου Φίλη. Όπως ανέφερε,  «ο Αλέξης Τσίπρας είναι πολιτικό κεφάλαιο, όχι μόνο για τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά για ολόκληρη την Ευρώπη».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top