Αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ για τον Μάντζο

Σήμερα η εφημερίδα «Δημοκρατία» φέρνει στο φως και δεύτερη υπόθεση

Nέα σκληρή κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ με αφορμή νέο δημοσίευμα ότι ο εκπρόσωπος της Χαριλάου Τρικούπη εκπροσώπησε εταιρεία διαχείρισης κόκκινων δανείων και σε άλλη αντιδικία με πολίτη. 

Τσίπρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ μόνη επιλογή για να αποτραπεί το σχέδιο Μητσοτάκη

Στην τελική  στροφή πριν τη κάλπη της Κυριακής η ένταση  ανάμεσα στον   Αλέξη Τσίπρα και τον Νίκο Ανδρουλάκη χτυπάει κόκκινο.  

Αφορμή η  επαγγελματική δραστηριότητα του  Δημήτρη Μάντζου ως νομικού εκπροσώπου Funds  εναντίον  δανειοληπτών που δεν μπορούσαν να αποπληρώσουν το δάνειο τους. 

Βέλη Τσίπρα για Κωνσταντοπούλου: Προωθήθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου

Σήμερα η εφημερίδα «Δημοκρατία» φέρνει στο φως και δεύτερη υπόθεση. 

Ο κύριος  Μάντζος δεν αρνείται το γεγονός, διευκρινίζει όμως ότι πρόκειται για παλιές υποθέσεις και συγκεκριμένα πριν εμπλακεί με την πολιτική υπογραμμίζοντας ότι δεν μπορεί να ποινικοποιείται  η δικηγορία. 

Ο  ΣΥΡΙΖΑ βγήκε πολύ επιθετικά απέναντι στο ΠΑΣΟΚ βάζοντας την περίπτωση Μάντζου στην ίδια γραμμή με την υπόθεση «Πάτση».

Ο Αλέξης Τσίπρας μάλιστα ζήτησε και την αποπομπή του από τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ. Ο Νίκος Ανδρουλάκης πρόσφερε απόλυτη κάλυψη στον Δημήτρη Μάντζο και έκανε λόγο για στημένη υπόθεση από τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top