Μητσοτάκης TikTok: Το βρίσιμο της Μαρέβας, το cringe και η… thug life

Ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε ένα GRWM (get ready with me)

Ένα ακόμα χιουμοριστικό βίντεο με στιγμιότυπα από την προεκλογική περιοδεία του ανήρτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο TikTok λίγο πριν τις επαναληπτικές εκλογές.

Στο βίντεο με τίτλο «Watch till the end», ο πρόεδρος της ΝΔ αυτοσαρκάζεται, ενώ περιγράφει μια σειρά αστείων περιστατικών που έχει βιώσει το τελευταίο διάστημα καθ' οδόν για τις προεκλογικές του ομιλίες.

Ο Μητσοτάκης και η selfie με τις καλλονές στα Ιωάννινα

Αρχικά ο κ. Μητσοτάκης ακολουθεί τους κανόνες του δημοφιλούς GRWM (get ready with me): δείχνει τις σημειώσεις, το μαντήλι, τη χτένα και το νερό που έχει μαζί του στο αυτοκίνητο.

Το βρίσιμο από τη Μαρέβα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρεται μέσα από το αυτοκίνητο σε μια ιστορία, σημειώνοντας πως στα κινητά υπάρχει ένα alert το οποίο στέλνει ειδοποίηση ότι κάτι συνέβη όταν κάνει ποδήλατο ή σκι.

Για καφέ με Ρέμο και Τσαπατάκη στη Θεσσαλονίκη ο Μητσοτάκης

Όπως εξηγεί, το είχε βάλει σε smart watch και «ενώ δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα, φτάνει ένα emergency alert στη Μαρεβα και με παίρνει και μου πατάει ένα βρίσιμο».

@kyriakosmitsotakis_ Αυτό το βίντεο είναι ο ορισμός του «Watch till the end» #ekloges2023 #BTS #SeasonFinale #KyriakosMitsotakis ♬ original sound - Kyriakos Mitsotakis

Στη συνέχεια σχολιάζει πως κατά την άφιξή του σε συγκεντρώσεις ο κόσμος κάνει focus σε άλλο αυτοκίνητο και όχι σε αυτό που βρίσκεται ο ίδιος. «Κοιτάνε πάντα το λάθος αυτοκίνητο για κάποιο λόγο, πάντα πάνε στο πίσω, δεν ξέρω γιατί, έχει σκούρο χρώμα».

«Μπαμπά, όχι cringe»

Με έντονα χιουμοριστικά διάθεση, ο πρόεδρος της ΝΔ λέει σε ένα σημείο «όχι μόνο TikTok αλλά και… Tic Tac» και δείχνει τις γνωστές καραμέλες.

Κάλεσμα Μητσοτάκη για ισχυρή αυτοδυναμία

«Μπαμπά, όχι cringe», ακούγεται να λέει η κόρη του.

Το βίντεο κλείνει με τον ίδιο να απευθύνεται σε μια μερίδα νεαρών και να τους ρωτάει ποιο είναι το αγαπημένο τους φαγητό;. Τότε τα παιδιά φωνάζουν «ντολμαδάκια». Ο πρόεδρος της ΝΔ αποχωρεί ικανοποιημένος από την απάντηση των παιδιών, ενώ ακούγεται το τραγούδι Still D.R.E. και του έχουν βάλει τα χαρακτηριστικά γυαλιά από το viral… «thug life».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top