Κάλεσμα Μητσοτάκη για ισχυρή αυτοδυναμία

Tσίπρας: Όχι λευκή επιταγή στον Μητσοτάκη

Στα τελευταία μέτρα της εκλογικής κούρσας ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Χαλκιδική και Αλέξης Τσίπρας από την Κρήτη στέλνουν τα δικιά τους μηνύματα και διασταυρώνουν τα ξίφη τους με φόντο το τραγικό ναυάγιο στην Πύλο.  

Ταυτόχρονες ομιλίες Μητσοτάκη και Τσίπρα στα Γιάννενα! 

Κάλεσμα Μητσοτάκη για ισχυρή αυτοδυναμία 

«Είμαι σίγουρος ότι αυτή τη σταθερή ισχυρή αυτοδυναμία θα μας τη δώσει ο ελληνικός λαός θα μας τη δώσει απλόχερα. Όλοι μαζί θα επαναβεβαιώσουμε την ισχυρή εντολή που δίνουμε στη ΝΔ να πάει τη χώρα σταθερά, τολμηρά, ψηλά» δήλωσε από τα Γιάννενα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Τσίπρας: Όχι λευκή επιταγή στον Μητσοτάκη

«Θα δώσουμε τη μάχη μέχρι την Κυριακή για να μην πάρει ο κ. Μητσοτάκης λευκή επιταγή για ένα ακραία νεοφιλελεύθερο πρόγραμμα. Και θα είμαστε, σε κάθε περίπτωση, από Δευτέρα στη πρώτη γραμμή του αγώνα για την υπεράσπιση της κοινωνίας» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας. 

Μητσοτάκης στη Χαλκιδική: Τα εκκλησιαστικά να μείνουν έξω από τις πολιτικές διαφωνίες. 

Από τον Πολύγυρο της Χαλκιδικής ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε τους ψηφοφόρους  να συμπιέσουν, όπως είπε τα μικρά κόμματα εκ δεξιών της ΝΔ που εκμεταλλευτήκαν το θρησκευτικό συναίσθημα των πολίτων.  

«Θέλω, λοιπόν, κι από δω να στείλω ένα μήνυμα, σε όλες και σε όλους: τα εκκλησιαστικά να τα αφήσουμε έξω από τις πολιτικές διαφωνίες και να μην εμπλέκουμε σε καμία περίπτωση την Ορθοδοξία με τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη διακυβέρνηση του τόπου» δήλωσε ο Κυριακός Μητσοτάκης. 

Τσίπρας: Η ΝΔ θέλει μία κατακερματισμένη αντιπολίτευση 

Ξορκίζοντας την ψήφο σε μικρότερα εξ’ αριστερών του κόμματα ο Αλέξης Τσίπρας επιτέθηκε στην κυβέρνηση. 

«Το σχέδιο τους είναι να μπουν και επτά και οχτώ κόμματα χωρίς πρόγραμμα, χωρίς στρατηγική, χωρίς έρμα, κάποια και χωρίς στοιχειώδη πολιτική σοβαρότητα, για να έχουν μια ισοπεδωμένη από τον πολυκερματισμό αντιπολίτευση» ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας.  

Μητσοτάκης: Στοχοποιούν το λιμενικό για το ναυάγιο της Πύλου 

«Είναι πολύ λυπηρό αυτό το οποίο έγινε τις τελευταίες ημέρες με τη στοχοποίηση του Λιμενικού Σώματος από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ για το τραγικό ναυάγιο της Πύλου. Και πραγματικά πολύ δυσάρεστο να βλέπουμε ακριβώς τα ίδια επιχειρήματα να αναπαράγονται από την επίσημη Τουρκία και από την τουρκική προπαγάνδα» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Τσίπρας: Να δώσουν οι αρχές τα στοιχεία από τις θερμικές κάμερες. 

«Χαθήκανε 600 ψυχές μεταξύ των οποίων και δεκάδες μικρά παιδιά και δεν θα θέσω ερώτημα επειδή δεν μου το επιτρέπει ο Κύριος Πλεύρης ο κύριος Μητσοτάκης και ο κύριος Σκέρτσος οφείλουν οι αρχές να διαψεύσουν όλες αυτές τις καταθέσεις δίνοντας τα στοιχεία από τις θερμικές κάμερες που είχαν υποχρέωση να έχουν ανοικτές». 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο του Star


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top