Μητσοτάκης: Τα εκκλησιαστικά να μείνουν έξω από πολιτικές διαφωνίες

Τσίπρας στο Ηράκλειο: Ο Μητσοτάκης θέλει να γίνει ηγεμόνας

Αγώνα για να συσπειρώσουν τον κόσμο τους δίνουν κόμματα και αρχηγοί λίγα 24ωρα πριν την κάλπη της Κυριακής. Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλέξης Τσίπρας με το βλέμμα στραμμένο στα μικρότερα κόμματα εκ δεξιών της ΝΔ και εξ αριστερών του ΣΥΡΙΖΑ βάζουν τα διλήμματα τους στους ψηφοφόρους επιχειρώντας να περιορίσουν τυχόν απώλειες.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με κεντρικό αφήγημα μια ισχυρή αυτοδυναμία, καλεί τους ψηφοφόρους  να συμπιέσουν, όπως λέει, τα μικρά κόμματα εκ δεξιών της ΝΔ, που εκμεταλλευτήκαν το θρησκευτικό συναίσθημα των πολιτών. 

«Να στείλω ένα μήνυμα, σε όλες και σε όλους: τα εκκλησιαστικά να τα αφήσουμε έξω από τις πολιτικές διαφωνίες και να μην εμπλέκουμε σε καμία περίπτωση την Ορθοδοξία με τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη διακυβέρνηση του τόπου» ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Ο Μητσοτάκης και η selfie με τις καλλονές στα Ιωάννινα

Τσίπρας στο Ηράκλειο: Ο Μητσοτάκης θέλει να γίνει ηγεμόνας

«Θέλουν να ξεμπερδεύουν με τον ΣΥΡΙΖΑ ώστε να μην έχουν  απέναντι τους έναν ισχυρό αντίπαλο» είπε από το Ηράκλειο της Κρήτης ο Αλέξης Τσίπρας και επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Δεν επιθυμεί να είναι απλά εκ νέου πρωθυπουργός στις 26 του μήνα, επιθυμεί να είναι ηγεμόνας. Τον διαβόητο Ηγεμόνα του Μακιαβέλι έχει ως οδηγό, που συμβουλεύει πρώτα και κύρια ένα πράγμα τους επίδοξους ηγεμόνες: Διαίρει και βασίλευε!»

Ανδρουλάκης: Στην Πάτρα η ΝΔ αλλά υπόσχεται και άλλα καταθέτει στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα

Από την Πάτρα ο Νίκος Ανδρουλάκης επέκρινε τη ΝΔ με φόντο τις προεκλογικές της δεσμεύσεις.

«Στο πρόγραμμα της η ΝΔ και στα σποτ της υπόσχεται αύξηση κατά 25% των μισθών του ιδιωτικού τομέα αλλά στο μεσοπρόθεσμο δεσμεύεται για αυξήσεις μόλις 13%» τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης. 

Τα κόμματα στον δρόμο προς την κάλπη 

«Αυτό που κρίνεται σε αυτές τις εκλογές είναι εάν θα είναι πιο ισχυρό το ΚΚΕ, εάν θα υπάρχουν περισσότεροι εκπρόσωποι του στη Βουλή» δήλωσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας. 

«Εμείς εδώ στην Ελλάδα δεν κάνουμε το αυτονόητο. Όποιος δηλώνει Τούρκος του αφαιρώ την ιθαγένεια. Δεν έχει δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεστε» δήλωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος. 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top