Εκλογές Πλεύση Ελευθερίας: 6 αποχωρήσεις μετά τις αλλαγές Ζωής στις λίστες 

Με... αγάπη δήλωσε ότι έκανε τις αλλαγές - «Τρικυμία» και στη ΝΙΚΗ 

Το ρεπορτάζ της Κ. Τσαμούρη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για τις αλλαγές στη λίστα των υποψηφίων βουλευτών στην Πλεύση Ελευθερίας και στη ΝΙΚΗ   

«Εμφύλιος» με αφορμή τις λίστες, ξέσπασε στην Πλεύση  Ελευθερίας και στη ΝΙΚΗ. Αιτία, η επιλογή των πολιτικών αρχηγών να «ξηλώσουν»  από την πρώτη θέση των ψηφοδελτίων υποψήφιους που βγήκαν πρώτοι σε σταυρούς στις προηγούμενες εκλογές, τοποθετώντας άλλους με χαμηλότερο «σκορ». Καθώς, όποιος μπει ψηλά τώρα, βγαίνει βουλευτής! Ειδικά στο κόμμα της Ζωής Κωνταντοπούλου οι γκρίνιες κι οι αποχωρήσεις διαδέχονται η μία την άλλη. 

Εκλογές: Αποχωρήσεις από την Πλεύση Ελευθερίας με καταγγελίες κατά Ζωής 

Ζ. Κωνσταντοπούλου: Με... αγάπη έκανε και τις αλλαγές στις λίστες.

«Είμαστε το μόνο κίνημα στην Ελλάδα που μιλάμε για την αγάπη. Η οποία διαχρονικά χτυπήθηκε και χτυπιέται και τώρα»  δήλωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στον τηλεοπτικό σταθμό Open, ενώ πρόσθεσε ότι και ο…  Χριστός μίλησε για την αγάπη και το πλήρωσε. 

Ο σύντροφός της, Διαμαντής Καραναστάσης, ο οποίος δεν συμμετείχε στις προηγούμενες εκλογές, βρέθηκε στη 2η -εκλόγιμη- θέση στην Α' Αθηνών. 

Ράγισαν οι καρδιές της Πλεύσης Ελευθερίας

Ράγισαν οι καρδιές της Πλεύσης Ελευθερίας 

Ζ. Κωνσταντοπούλου: Αλφαβητικά οι υποψήφιοι βουλευτές στις λίστες 

«Έχει δώσει το αίμα του από την αρχή… Είναι ο συνιδρυτής της Πλεύσης Ελευθερίας. Μπαίνουν αλφαβητικά οι πρώτοι στα ψηφοδέλτια» δικαιολόγησε την απόφασή της η επικεφαλής της Πλεύσης  Ελευθερίας.     

5 γυναίκες όμως και ένας άντρας αποχώρησαν, καταγγέλλοντας ότι η κυρία Κωνσταντοπούλου κάνει κόμμα «συγγενών και φίλων». 

Πλεύση Ελευθερίας: Οι Αποχωρήσεις 

1η αποχώρηση η Μ. Καζάκου, η πρώτη σε ψήφους στην Β' Πειραιά 
 

2η αποχώρηση η  Ο. Δάλλα: η πρώτη στον Νότιο Τομέα της Β΄ Αθηνών, η οποία τοποθετήθηκε 3η στη λίστα καθώς στην πρώτη θέση «μπήκε» ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας, αν κι εκείνος είχε βγει 3ος στην... Α' Αθηνών!  «Γλυκούλα μου δεν φανταζόμουν ότι θα ήθελες να είσαι στην κοινοβουλευτική ομάδα. Αυτό μου είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου» δήλωσε η τέως υποψήφια βουλευτής με την Πλεύση Ελευθερίας Ο. Δάλλα στο Mega.    

Από την πλευρά του ο  Σπ. Μπιμπίλας, υποστήριξε μιλώντας στον Σκάι ότι η Ζ. Κωνσταντοπούλου «είχε πει πάρα πολλές φορές στις συνεδριάσεις που κάναμε, ότι αν πάμε σε δεύτερες εκλογές θα καταρτιστούν οι λίστες διαφορετικά». 

Ζ. Κωνσταντοπούλου: Μετά τον σύντροφο μπαίνει και ο γυμναστής στις λίστες της Πλεύσης  Ελευθερίας!  

3η αποχώρηση:  Η Ζ.Κωνσταντοπούλου έβαλε μέχρι και τον... γυμναστή της, Σπήλιο Ζαχαρόπουλο, στη Β1 του Βόρειου τομέα, ακριβώς κάτω από την ίδια!  Το αποτέλεσμα ήταν να γίνει  πάρτι στο twitter…   O γυμναστής πήρε τη θέση της Χρύσας Διαμαντοπούλου που ξαφνικά βρέθηκε 9η στη λίστα και αποχώρησε, σχολιάζοντας στην ανάρτησή της: «Δόλωμα με βάλατε. Σταματήστε να προκαλείτε. Έγινε η δουλίτσα σας. Τέλος». 

4η αποχώρηση: η Νίκη Μπουραζάνη από τη Β’  Θεσσαλονίκης  

5η αποχώρηση: η Μαρία Αλεξίου, από την 1η θέση του ψηφοδελτίου στην Αχαία βρέθηκε στην 6η θέση. 

6η αποχώρηση: Χρήστος Λάμπρου: ο μοναδικός υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο των Ιωαννίνων «έφυγε» ενώ... ο Θεόδωρος Τσούλας «έρχεται». Ήταν στο ψηφοδέλτιο του Ηρακλείου!  

«Για να καθησυχάσω τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον φυτευτό κολλητό διορισμένο στα Ιωάννινα φίλο της, δεν θέλω να γίνω βουλευτής» έγραψε ο Χρ. Λάμπρου στο Facebook.  

Στις αντιδράσεις, η κ.Κωνταντοπούλου απάντησε προαναγγέλλοντας νομικές ενέργειες. 

«Καραμπόλες» και στις λίστες της ΝΙΚΗΣ 

«Καραμπόλες» και στη ΝΙΚΗ. Ο Δ. Νατσιός άλλαξε τους υποψήφιους σε 6 περιφέρειες συν το Επικρατείας. Πιο πρόσφατη  «καραμπόλα»  αυτή στη Λάρισα, όπου έβγαλε την 1η σε σταυρούς Β. Ζιάκα  κι έβαλε τον αντιπρόεδρο του κόμματος Γ.Ρούντα, αν κι εκείνος «σάρωσε» σε σταυρούς στην... Κόρινθο. 

Οι αλλαγές στις λίστες της ΝΙΚΗΣ από τον Δημήτρη Νατσιό

Οι αλλαγές στις λίστες της ΝΙΚΗΣ από τον Δημήτρη Νατσιό 

Επικεφαλής Επικρατείας Νίκης: Έχω στα αυτιά μου την προτροπή του Παΐσιου
 

Όμως, οι πιθανότητες να πάρει έδρα το κόμμα στην 8εδρική Λάρισα είναι... περισσότερες από την Κόρινθο που «βγάζει» 5 έδρες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top