Εκλογές: Αποχωρήσεις από την Πλεύση Ελευθερίας με καταγγελίες κατά Ζωής 

Μίλησαν για «φυτευτούς» στη λίστα Ό. Δάλλα και Μ. Καζάκου

Αποχωρούν από την Πλεύση Ελευθερίας οι  Όλγα Δάλλα και η Μαργαρίτα Καζάκου, καταγγέλλοντας αλλαγές στη λίστα και παραγκωνισμό τους από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, με αναρτήσεις τους στα social media,  παρότι ήταν υποψήφιες με σταυρό προτίμησης στα ψηφοδέλτια των βουλευτικών εκλογών της 21ης Μαΐου   

Κωνσταντοπούλου: Eκλογές για αντιπολίτευση, ξεκάθαρος ο νικητής

Συγκεκριμένα, η Όλγα Δάλλα, πρώτη σε σταυρούς υποψήφια βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας στις προηγούμενες εκλογές, στη Β’ 3 εκλογική εριφέρεια του Νότιου Τομέα Αθηνών, με ανάρτησή της στο Facebook, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την Πλεύση Ελευθερίας και έκανε λόγο για «προδοσία» από τη Ζζωή Κωνσταντοπούλου, υποστηρίζοντας ότι  την έβγαλε από τα ψηφοδέλτια για να βάλει «δικούς της». Είδε τον Σπυρο Μπιμπίλα να πάιρνει την θέση της και εκείνη να περνάει στην τριτη θέση.

Εκλογές 2023: Οι επώνυμοι υποψήφιοι που δεν κατάφεραν να εκλεγούν

 

«Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αποφάσισε και διέταξε να πεταχτεί η ψήφος σας στα σκουπίδια προκειμένου να διορίσει τους ημέτερους» ανέφερε στην ανάρτησή της η Ό. Δάλλα. 

Απαντώντας επίσης σε σχόλιο στην ανάρτηση, αναφέρει ότι η  Ζωή Κωνσταντοπούλου «πέταξε έξω τους πρώτους και έβαλε σε εκλόγιμες θέσεις το παρεάκι της». 

Μάλιστα, ανάρτησε και φωτογραφία της με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, στην οποία έχει γράψει τη λέξη «ψέμα». 

Στην ανάρτησή της αναφέρει συγκεκριμένα:

«Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις…ήρθε η προδοσία.
Πριν μπει στη Βουλή, άρχισε τις εκκαθαρίσεις.
Τέλος λοιπόν στην πολιτική μου «καριέρα»!
Ήθος, Αξιοκρατία Δικαιοσύνη Δημοκρατία/Η φωνή των πολιτών στη Βουλή/Λαϊκή Κυριαρχία τονίζονται στη Διακήρυξη της Πλεύση Ελευθερίας.
Και ήταν όλα ΨΕΜΑΤΑ …
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αποφάσισε και διέταξε να πεταχτεί η ψήφος σας στα σκουπίδια προκειμένου να διορίσει τους ημέτερους.
Παίρνω λοιπόν την ευθύνη που μου αναλογεί
Αποχωρώ από αυτό το έκτρωμα που έχει το θράσος να αυτοαποκαλείται κίνημα
Ζητώ συγνώμη από όλους τους συμπολίτες μου που με στήριξαν.
Δεν μπόρεσα να ανταπεξέλθω στη φαυλότητα…
Κοινοποιήστε ελεύθερα».

Στη συνέχεια ανακοίνωσε ότι αποχωρεί και η Μαργαρίτα Καζάκου, η πρώτη σε σταυρούς προτίμησης στο ψηφοδέλτιό της Πλεύσης Ελευθερίας στη Β’ Πειραιά.

Στη δική της ανάρτηση αναφέρει ότι απόφαση της Ζωής Κωνσταντοπούλου, «φυτεύτηκαν» υποψήφιοι και δεν θα είναι εκείνοι που ψήφισαν οι πολίτες.

«Αυτοί είναι οι νικητές της Β’ Πειραιά γιατί αυτούς τίμησε ο λαός με την ψήφο του και όχι αυτοί που «φυτεύτηκαν» με απόφαση της Αρχηγού Ζωής Κωνσταντοπούλου και που θα δείτε στο ψηφοδέλτιο της Κυριακής», επισημαίνει στην ανάρτηση.  

https://www.facebook.com/100003032544924/videos/223159863841606/

Πριν απο λιγο αποχώρησε και η Χρυσα Διαμαντοπουλου απο τον  Βόρειο τομέα. 

Δεν αποκλείεται μάλιστα τις επόμενες ωρες να υπάρξουν και άλλες αντιδράσεις, αφού στις λίστες που κατατέθηκαν στον Αρειο Πάγο έχουν σημειώθει αρκετές μετακινησεις. Η Ζωη Κωνσταντοπουλου παραπεμπει πάντως σε δημόσιες δηλωσεις της όπου ενημερωνει ότι οχι μονο θα γινουν αλλαγες στη σειρα αλλα και σε περιφερειες. Και οπως δήλωσε στον πολιτικό συντάκτη του Star Αντώνη Αντωνόπουλο, όπως ο προπονητής μιας ομάδας εχει την ευθύνη,  ετσι και ο επικεφαλής ενός κόμματος εχει την ευθυνη για την ομαδα που θα καταρτίσει.   
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top