Μητσοτάκης: Νομοτελειακά τρίτες εκλογές τον Αύγουστο χωρίς αυτοδυναμία

Tσίπρας: Θα φορολογήσουμε τον πλούτο, όχι τους φτωχούς

Τσίπουρα και εκλεκτούς μεζέδες κέρασαν τον πρωθυπουργό σε ιχθυοπωλείο συνεταιρισμού της Κεραμωτής, πρώτο σταθμό της περιοδείας του σε Θάσο και Δράμα. 

Μητσοτάκης στο νέο σποτ ΝΔ: Έγινε το πρώτο βήμα, τίποτα δεν έχει κριθεί

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη του στην κρατική τηλεόραση ζήτησε ισχυρή αυτοδυναμία προειδοποιώντας για τρίτες κάλπες τον Αύγουστο με δεδομένο ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει κλείσει κάθε κουβέντα για σύμπραξη με τη ΝΔ. 

«Επειδή έχω αποκλείσει κατηγορηματικά με κόμματα και κομματίδια στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας ένα τέτοιο σενάριο νομοτελειακά θα μας οδηγούσε σε εκλογές τον Αύγουστο» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τσίπρας: Οι εκλογές του Ιουνίου είναι ένας νέος αγώνας

Ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στη Σίνδο κάλεσε όσους γύρισαν την πλάτη στον ΣΥΡΙΖΑ να συστρατευθούν μαζί του με το βλέμμα στραμμένο στους ψηφοφόρους των μικρότερων κομμάτων.

«Στις 25 του Ιούνη έχουμε μια νέα εκλογική διαδικασία. Δεν είναι επαναληπτικός αγώνας όπως λέμε στο ποδόσφαιρο που μετράει το σκορ του πρώτου αγώνα. Ξεκινάει 0-0 ο αγώνας, είναι νέος αγώνας» ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας.

Μητσοτάκης κατά ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ- Νόμπελ Λαϊκισμού και Νόμπελ Ασυναρτησίας

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαρακτήρισε καπρίτσιο του Αλέξη Τσίπρα τις δεύτερες εκλογές που προέκυψαν λόγω της απλής αναλογικής και έστρεψε τα πυρά του κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ με αφορμή  τη συζήτηση που γίνεται για το θέμα των φόρων. 

«Αν ο ΣΥΡΙΖΑ έπαιρνε ένα Νόμπελ θα ήταν Νόμπελ του οικονομικού λαϊκισμού. Έτσι έχει μάθει, τάζει τα πάντα στους πάντες εάν το ΠΑΣΟΚ έπαιρνε ένα Νόμπελ όμως θα ήταν το Νόμπελ της οικονομικής ασυναρτησίας» ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Τσίπρας: Θα φορολογήσουμε τον πλούτο όχι τους φτωχούς και τους μεσαίους

« Μας λένε, έρχεστε όχι με φόρα αλλά με φόρους αυτοί που φορολογήσαν με 6 δις τους τελευταίους 16 μήνες τον ελληνικό λαό, μιλάνε σε εμάς για φόρους. Θα φορολογήσουμε τον πλούτο, όχι τους φτωχούς και τους μεσαίους. Αυτό  είναι το εναλλακτικό μας σχέδιο και αυτά τα δυο σχέδια συγκρούονται στην κάλπη της 25ης Ιούνη» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ έχει χρέος να γίνει η αξιόπιστη αντιπολίτευση απέναντι στη ΝΔ 

«Εδώ υπογραμμίζεται η αδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει αξιόπιστη αντιπολίτευση και το ΠΑΟΣΚ έχει χρέος να γίνει αυτή η αξιόπιστη προοδευτική αντιπολίτευση, ώστε να έχει έναν πραγματικό αντίπαλο η ΝΔ και όχι να κάνει πολλά λάθη , αλλά αυτά να μην πληρώνονται στο ταμείο των εθνικών εκλογών» ανέφερε ο Νίκος Ανδρουλάκης. 


Αντιπολίτευση στο δρόμο για τις κάλπες

«Πραγματική ανακούφιση για τον λαό αποτελούν μόνο οι προτάσεις του ΚΚΕ για κατάργηση του ΦΠΑ στα είδη λαϊκής κατανάλωσης, των φόρων στην Ενέργεια και του ΕΝΦΙΑ» δήλωσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας. 

«Για ακόμα μία φορά αποδεικνύει ο Έλληνας πρωθυπουργός ότι δεν τον ενδιαφέρει τίποτα περισσότερο παρά η καρέκλα του πρωθυπουργού. Εκβιάζει τον Ελληνικό λαό για τρίτες εκλογές, γιατί από αλαζόνας θέλει να γίνει ηγεμόνας» ανέφερε ο Κυριάκος Βελόπουλος. 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top