«Συγγνώμη» Ψαριανού για επίθεση σε καθηγητές: Θα το έγραφα με άλλα λόγια

«Κάποιες φορές βγαίνουν από το στόμα μας λέξεις από οργή»

«Μπορεί να το έγραφα με άλλες λέξεις, μπορεί να ήμουν πιο ήπιος», είπε ο Γρηγόρης Ψαριανός, για την επίθεση που εξαπέλυσε στους αστυνομικούς / Βίντεο: Mega

Συγγνώμη από τους ανθρώπους που θίχτηκαν από τη δημοσίευση του για τους καθηγητές ζήτησε ο Γρηγόρης Ψαριανός.

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος είχε χαρακτηρίσει «καθάρματα» και «σκουλήκια» όσους καθηγητές πανηγύριζαν επειδή χάκερς έριξαν την Τράπεζα Θεμάτων, είπε ότι αν ξαναέγραφε την ανάρτησή του, θα χρησιμοποιούσε ηπιότερες λέξεις: «Δεν θα το έγραφα ξανά με αυτές τις λέξεις. Μπορεί να το έγραφα με άλλες λέξεις, μπορεί να ήμουν πιο ήπιος».

Ψαριανός: Αλήτες οι καθηγητές που πανηγύριζαν για την τράπεζα θεμάτων

«Κάποιες φορές βγαίνουν από το στόμα μας λέξεις από οργή, ανεξάρτητα αν έχουμε ωριμάσει κι αν είμαστε πολιτικοί. Είναι έκρηξη θυμού, γιατί υπάρχει μία λογική που λέει ”η κανονονικότητα δεν είναι ποτέ ευκαιρία για την Αριστερά”», σημείωσε ο κ. Ψαριανός, μιλώντας στο Mega.

Τράπεζα θεμάτων: «Αγοράστηκε συμβόλαιο επίθεσης στο dark web»

«Εκδηλώθηκε μία άγρια κυβερνοεπίθεση στην "Τράπεζα Θεμάτων" εν ώρα εξετάσεων των παιδιών μας και μέσα σε όλη αυτή την ιστορία, ήταν αναμεμειγμένες 114 χώρες από όπου έγιναν 160 εκατομμύρια ”χτυπήματα” μέσα σε κάποιες ώρες, με αποτέλεσμα να κρασάρει το σύστημα και να αργήσουν οι εξετάσεις για δύο με τρεις ώρες», δήλωσε.

Τράπεζα θεμάτων: Πώς λειτούργησαν οι χάκερ και πώς θα τους εντοπίσουν

«Υπήρξαν λοιπόν, κάποιοι καθηγητές που δράττοντας την ευκαιρία εξαπέλυσαν ένα αντιπολιτευτικό μένος, απέναντι μάλιστα σε μία υπηρεσιακή κυβέρνηση και να πουν ”α, καλά να πάθουν”. Όμως, εδώ, εγώ εξοργίστηκα τόσο πολύ με αυτούς τους ανθρώπους που ενώ είναι δάσκαλοι παιδιών πανηγύριζαν, για να εκδηλώσουν μία αντίδραση σκληρή αντιπολιτευτικού τύπου, ως μη όφειλαν», πρόσθεσε.

«165 εκατ. χτυπήματα από 114 χώρες στην Τράπεζα Θεμάτων»

Όπως είπε, του έγινε κριτική και από τη Νέα Δημοκρατία: «Κι από το κόμμα με το οποίο κατεβαίνω, την ΝΔ μου έγινε κριτική σκληρή. Και μου είπαν "γιατί;". Έγιναν δηλώσεις και ειπώθηκε από κορυφαία στελέχη ότι ”διαφωνούμε με αυτή την τοποθέτηση, με αυτές τις εκφράσεις και με τον τρόπο που ο κ. Ψαριανός εκδηλώθηκε, αλλά δεν υπάρχει θέμα».

Πάντως, ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα με την υποψηφιότητά του και πως θα είναι κανονικά στα ψηφοδέλτια της ΝΔ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top