Σκέρτσος στο Star: Η ΝΔ μειώνει τον ΕΝΦΙΑ που οι άλλοι λένε ότι θα αυξήσουν

Πόσο θα διαρκέσουν Market Pass και άλλες επιδοτήσεις  

Το μήνυμα ότι η ΝΔ μειώνει περαιτέρω τον ΕΝΦΙΑ και δεν τον αυξάνει, έστειλε ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Άκης Σκέρτσος, μιλώντας σήμερα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στη Μάρα Ζαχαρέα.    

Για «ενίσχυση» του ΕΝΦΙΑ μίλησε ο Παραστατίδης - «Άδειασμα» από ΠΑΣΟΚ

«Η ΝΔ μείωσε τον ΕΝΦΙΑ κατά 35% και έχει δεσμευθεί για επιπλέον μείωση 10 % σε όσους ιδιοκτήτες ακινήτων ασφαλίσουν τα σπίτια τους έναντι κινδύνων φυσικών καταστροφών» δήλωσε ο κ. Σκέρτσος.   

Εκλογές: Αλαλούμ με τους φόρους – Επίθεση Μητσοτάκη στο ΠΑΣΟΚ  

Με αφορμή επίσης τη δήλωση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Στέφανου Παραστατίδη, σχετικά με την αύξηση του ΕΝΦΙΑ, ο Εκπρόσωπος της ΝΔ ανέφερε ότι «κάθε νοικοκυριό έχει ένα μικρό, μεσαίο ή μεγάλο ακίνητο.  Στα χρόνια της κρίσης ήταν μεγάλη η επιβάρυνση, έχουμε καταβάλλει προσπάθεια για μεγάλη μείωση» ενώ χαρακτήρισε «χασμωδία» τις θέσεις της αντιπολίτευσης σχετικά με τους φόρους.  

 Έπαθε… Κατρούγκαλο η Χρονοπούλου: Τι είπε για αύξησεις φόρων

Όσον αφορά τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ για υπερφορολόγηση των κερδών, σχολίασε ότι «το μόνο που προκαλούν είναι ανασφάλεια για την ελληνική οικονομία», ενώ σε αντιδιαστολή πρόσθεσε ότι η ΝΔ έχει θετική ατζέντα ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας. 

«Η κυβέρνηση θέλει σταθερούς φορολογικούς συντελεστές» τόνισε, ενώ κάλεσε τα άλλα κόμματα να σταματήσουν να μιλάνε συνεχώς για αλλαγές στους φορολογικούς συντελεστές,  καθώς προκαλούν ανασφάλεια.  

Τσίπρας στο Star: Σκέφθηκα να παραιτηθώ τη βραδιά των εκλογών!  

Ο κ. Σκέρτσος,  αν και άφησε να εννοηθεί ότι σύντομα ίσως να μην είναι αναγκαίες επιδοτήσεις  για τις τιμές, όπως π.χ. το market pass, διαβεβαίωσε ότι θα συνεχιστούν όσο χρειάζεται και μίλησε για «αναγκαία μέτρα» για τη στήριξη των πολιτών.  

Market Pass: Νωρίτερα η πληρωμή του επιδόματος αγορών

«Όπου χρειάζεται θα συνεχίζουμε να δίνουμε βοήθεια» επισήμανε ο κ. Σκέρτσος, ο οποίος συμπλήρωσε ότι η στήριξη των εισοδημάτων θα έρθει από την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.           
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top