Aνδρουλάκης: «Να πάνε φυλακή οι υπεύθυνοι των υποκλοπών»

«Πόρτα» σε συνεργασίες

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δε βάζει νερό στο κρασί του και επιμένει στη γραμμή ούτε Μητσοτάκης, ούτε Τσίπρας. Με φόντο τις υποκλοπές ανεβάζει τους τόνους και ζητά  επιτακτικά να αποδοθούν ποινικές ευθύνες χωρίς να αποκλείει και τα πολιτικά πρόσωπα.

«Ναι» από Ανδρουλάκη στην πρόταση Μητσοτάκη για κοστολόγηση προγραμμάτων

«Θεωρώ ότι τα πρόσωπα που παρακολούθησαν εμένα και τους αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων, πρέπει να βρεθούν ενώπιον των ποινικών τους ευθυνών.  Προφανέστατα, αν καταδικαστούν, δεν θα τους στείλουμε διακοπές στη Μύκονο ή στη Σαντορίνη. Στη φυλακή θα πρέπει να πάνε».

Μητσοτάκης: Χείρα φιλίας στον νέο ηγέτη της Τουρκίας, αλλά δεν είμαι αφελής

«Πόρτα» σε συνεργασίες 

Κλείνουν την πόρτα σε συνεργασίες 

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας γυρίζει την πλάτη σε κάθε μορφής συνεργασίας.

«Δε μπορούμε να στηρίξουμε ή να ανεχτούμε ούτε μία μέρα οποιαδήποτε αντιλαϊκή κυβέρνηση προκύψει από αυτές τις εκλογές, με βάση βέβαια τους συσχετισμούς που δίνουν και οι δημοσκοπήσεις» δήλωσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας. 

Ο Κυριάκος Βελόπουλος μιλώντας στο Κεντρικό Δελτίο του Star  και τη Μάρα Ζαχαρέα  είπε το δικό του «όχι» σε συνεργασίες. 

 « Ο πίνων μεθά, ο ομιλών εκτίθεται ... Είμαι σίγουρος οτι την επομένη θα τα βρουν μεταξύ του και θέλω να δω πως θα το δικαιολογήσουν. Θα σας πω εγώ. θα επικαλεστούν εθνικό θέμα  ή ακυβερνησία» δήλωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος. 

«Δεν σφάξανε. Δεν κάναμε το ΜΕΡΑ 25 για να γίνουμε υπουργοί. Το φτιάξαμε για να σκύψουμε πάνω απο τα προβλήματα  των ανθρώπων» ανέφερε ο γενικός γραμματέας του ΜΕΡΑ 25, Γιάνης Βαρουφάκης. 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top