Ραγκούσης: Η σύγκριση Παπανδρέου – Τσίπρα και η… ετυμηγορία

Τι απάντησε στο εάν θα τεθεί θέμα αρχηγού σε περίπτωση ήττας στις εκλογές

Την εκτίμηση του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει στις επερχόμενες εκλογές εξέφρασε ο Γιάννης Ραγκούσης, επισημαίνοντας πως «το αποτέλεσμα των εκλογών θα διαφέρει σημαντικά από αυτό που αποτυπώνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις».

Ο υποψήφιος βουλευτής Β’ Πειραιά και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star, κλήθηκε να συγκρίνει τον Ανδρέα Παπανδρέου με τον Αλέξη Τσίπρα.

«Πρόκειται για άλλες προσωπικότητες και άλλες ιστορικές περιόδους. Δεν μπορεί κανείς να συγκρίνει, θα ήταν ανιστόρητο και ανεύθυνο», τόνισε ο κ. Ραγκούσης.

Οι συνεργάτες των πολιτικών αρχηγών που τους συνόδευσαν στο debate

«Υπάρχει όμως ένα βασικό κοινό χαρακτηριστικό. Είναι και οι δύο “λαογέννητοι”. Δηλαδή δύο πολιτικοί ηγέτες που αναδείχθηκαν από τον λαό, ούτε από τα κόμματά τους, ούτε συμφέροντα βοήθησαν στην ανάδειξή τους 

Το backstage του debate, το challenge Μητσοτάκη και τα γέλια του Τσίπρα

«Ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε μια γνήσια επαφή με τον ελληνικό λαό και από εκεί αντλούσε την πολιτική του δύναμη και το ίδιο ισχύει και για τον Αλέξη Τσίπρα. Αυτό είναι σπουδαίο κοινό χαρακτηριστικό και των δυο», υποστήριξε.

Χαμός στο Twitter για το debate: To σκονάκι, το «beef» & η καλύτερη γραβάτα

Απαντώντας, εξάλλου, σε ερώτηση για το εάν θα τεθεί θέμα αρχηγίας στον ΣΥΡΙΖΑ, σε περίπτωση ήττας στις εκλογές, ο κ. Ραγκούσης είπε:

«Είμαι στην πολιτική από 18, έχω μεγάλη εμπειρία. Είναι μακράν ο καλύτερος όλων για πρόεδρος του κόμματος. Και το λέω αξιοκρατικά. Εμείς όμως πάμε για τη νίκη και μετά το debate είμαι πολύ αισιόδοξος. Έγινε σαφές ότι υπάρχει δυναμική ανάγκης για την πολιτική αλλαγή στον τόπο».

Δημοσκόπηση Pulse: Οι κυβερνήσεις συνεργασίας που προκύπτουν από την κάλπη

Ο κ. Ραγκούσης αναφέρθηκε και στα δύσκολα παιδικά χρόνια του, καθώς έχασε τους γονείς του σε νεαρή ηλικία, ενώ από μικρό αγοράκι είχε μάθει στις ευθύνες, καθώς ο πατέρας του ήταν ναυτικός και έλειπε πολύ από το σπίτι, αφήνοντας εκείνον ως τον μόνο άνδρα στην οικογένεια.

«Η μητέρα μου ήταν πατέρας και μητέρα γιατί ο πατέρας μου ήταν ναυτικός και έλειπε πολύ καιρό», δήλωσε ο Γιάννης Ραγκούσης στις «Αλήθειες με τη Ζήνα»

«Η μητέρα μου ήταν πατέρας και μητέρα γιατί ο πατέρας μου ήταν ναυτικός και έλειπε πολύ καιρό», δήλωσε ο Γιάννης Ραγκούσης στις «Αλήθειες με τη Ζήνα»

«Η μητέρα μου ήταν πατέρας και μητέρα γιατί ο πατέρας μου ήταν ναυτικός και έλειπε πολύ καιρό. Αναγκάστηκα και εγώ από παιδί να αναλάβω ευθύνες που δε μου αντιστοιχούσαν, όπως όλα τα παιδιά των ναυτικών», σημείωσε. 

Τέλος, απαντώντας σε ερώτηση για το πώς είναι στην προσωπική του ζωή, δήλωσε ευτυχισμένος γιατί έχει τρία παιδιά που προοδεύουν.

Κοντοτόλη: Υποψήφια βουλευτής η γοητευτική σύντροφος του Γιάννη Ραγκούση

Η σύντροφος του Γιάννη Ραγκούση και υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μαρίνα Κοντοτόλη

Η σύντροφος του Γιάννη Ραγκούση και υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μαρίνα Κοντοτόλη

Παράλληλα, αναφέρθηκε εμμέσως (χωρίς να την κατονομάσει) στη σύντροφό του και υποψήφια βουλευτή Τρικάλων με τον ΣΥΡΙΖΑ Μαρίνα Κοντοτόλη, λέγοντας: «Προσωπικά είμαι πολύ καλά διότι έχω τη δυνατότητα να σχεδιάσω το προσωπικό μέλλον σε σταθερές βάσεις».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top