Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Μαρέβα, τo ξεχασμένο σακάκι και ... ο Peanut!

Με βίντεο στο ΤikTok αποκαλύπτει το backstage μιας προεκλογικής εκστρατείας

Ολόκληρη η συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Star

Οι πολιτικοί είναι σε εγρήγορση και με αυξημένες υποχρεώσεις λόγω της προεκλογικής περιόδου. Πόσω δε μάλλον ο Πρωθυπουργός, ο οποίος πρέπει να περιοδεύει ανά την Ελλάδα, παράλληλα με την άσκηση των καθηκόντων του.

Μητσοτάκης στο Star: Και ο Τσίπρας χρησιμοποίησε κυβερνητικό αεροσκάφος

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκάλυψε με βίντεο στο TikTok παραλειπόμενα της καθημερινότητάς του και της προεκλογικής εκστρατείας.

H απάντηση Μητσοτάκη σε ερώτηση νεαρού στο TikTok

Το βίντεο ξεκινά με ένα στιγμιότυπο από το πρωθυπουργικό γραφείο και τη σύζυγό του Μαρέβα Μητσοτάκη να βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου και να λέει: «Όχι, όχι, δεν θα με βγάλεις στο TikTok να κάνω α,ου» λέει η σύζυγος του πρωθυπουργού.

Στη συνέχεια, o Kυριάκος Μητσοτάκης αναφέρει ότι την περασμένη Παρασκευή ξέχασε να πάρει το κοστούμι του, γεγονός που αντιλήφθηκε όταν έφτασε στους Δελφούς για το forum. Ευτυχώς, ένας από τους άνδρες της ασφάλειας του, ο Στέφανος, του δάνεισε το δικό του!

Στο βίντεο παίρνει μέρος και ο Peanut, τον οποίο αποκαλεί χιουμοριστικά ο Πρωθυπουργός «κομματόσκυλο!». Το μικρό αδέσποτο αποτελεί αναπόσπαστο μέλος του κομματικού επιτελείου στο Μέγαρο Μαξίμου και έδωσε το παρών στην επίσκεψη του γενικού κυβερνήτη της Αυστραλίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top